Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

GABBY_ 05-05-07 17:28

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

unde gasesc niste aripi noi de dacie ptr modelul cu 4 faruri?la casa de cultura stiu ca sunt de SRL si tabla e cam subtire dar poate ma sfatuiti ptr alte locuri.de dezmembrari nici nu vreau sa aud,numai chit si rugina .ms anticipat

georgeopel 05-05-07 17:33

baieti,am nevoie de un plafon,,tapiterie'' de vectra a,cu decupare ptr trapa help!!!!!!!!???????

kirin 05-05-07 22:51

stiti pe careva in cta care face chedere?

CT-07-APV 06-05-07 03:13

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 886131)
unde gasesc niste aripi noi de dacie ptr modelul cu 4 faruri?la casa de cultura stiu ca sunt de SRL si tabla e cam subtire dar poate ma sfatuiti ptr alte locuri.de dezmembrari nici nu vreau sa aud,numai chit si rugina .ms anticipat

Ai incercat la magazinul Dacia de langa Casa de Cultura sau pe Poporului? Am eu una buna daca te interesa dar vad ca nu vrei SH (masina o duc la fier vechi si mai dau ce se poate din ea)

x-28-TRA 10-05-07 14:28

rent car service si gasestii ce vrei tu

GABBY_ 10-05-07 21:42

pai unde au sediul ?

sonykel 12-05-07 16:33

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 895097)
pai unde au sediul ?

la ieshire din ct cand te duci spre Basarabi pe dreapta...
adica Reprezentanta Dacia undei showroomu dacia serviceu dacia,acolo au sediu

Daniel_DRV 13-05-07 17:50

Stie cineva cam cat m-ar ajunge un bord de renault clio symbol1.4 cu 240km/h pe ceas ??sau de unde il pot lua dar la mana a 2 ????

sonykel 13-05-07 23:34

dar pe ce mashina vrei sal pui?
:)) scuzama da ma bufneshte rasu,fati franele la mashina mai fa ceva la motor shi lasa dracu bordurile...

Daniel_DRV 28-05-07 21:18

Chiar nu stie nimeni ?????

GABBY_ 28-05-07 22:17

daca il pui pe dacie ....s-a terminat tot ,va iesii mama corciturii .fiecare cu parerea lui acum ,e greu de gasit ,cauti si u un centru unde se aduna masinile cu dauna totala din urma accidentelor dar fiind de interior nu stiu cum vei sta in masina stiind ca poate pe bordul ala a sfarsit o persoana cu ceva timp in urma.spor la cautat;)

sonykel 28-05-07 22:27

Nashule ce sa shtie lumea da detalii ce mashina ai ce motor? cum faci cu senzori? de la kilometraj de la turatie shi etc? mashina ta are computer de bord? ce faci cu semnele de airbag de abs ramai cu ele la mishto?

vdub 29-05-07 04:47

salut baieti,
care stiti unde imi pot lati niste jenti de tabla?
este prin cta vre-un mecanic meserias care sa fi facut dastea?

thnks in advance.

sonykel 29-05-07 08:01

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 923180)
salut baieti,
care stiti unde imi pot lati niste jenti de tabla?
este prin cta vre-un mecanic meserias care sa fi facut dastea?

thnks in advance.

cred ca pe atelierelor...

SMocKey21 29-05-07 10:39

salut,am si eu o problema,am avut masina in service,aceasta fiind un megane 2,si ieri knd veneam acasa,am observa ca proiectoarele mele bat sus,nicidecum asupra drumului.stiti vreun service la care as putea sa ma duc sa imi remedieze si mie aceasta problema? ms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 12:00.

- Copyright 2026 4Tuning