![]() |
Re: E36 - Refreshed
3 Attachment(s)
da, s-a mai dus din luciu intre timp, insa saptamana viitoare o sa polishez buzele.
Azi am pus pragurile de M si grila la loc. E... aproape gata exteriorul. :twisted: |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze mai pro putin. Am dus masina "acasa" :))
|
Deja vede altfel pe astfalt bro'.E mare diferenta intre cum arata inainte si acum dupa ce l-ai mai lasat de fund!Keep up the good work!Esti pe drumul cel bun!Nota 10+ pentru cele facute pana acum!
|
Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!!
Azi am cumparat pleoape, eleron luneta, splittere (astea vor fi puse pe masina in principal cand fac poze... pt ca in rest sunt dezastru drumurile pe unde stau). Maine poimaine vopsesc eleronul pt luneta si pleoapele, mai pun si un parasolar negru finuţ, apoi dau un polish full pe elementele care n-au fost vopsite (usi, capota si plafon) si polish pe buza de la jante. |
Quote:
Da da....bine gandit!Ast poze!:-) |
Quote:
Originally Posted by Nosfer Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!! na hai so vedem si p-asta!!!:lol::lol::lol: |
Gata, s-au vopsit elementele noi :) maine le punem sus, am luat si Autosol pt polish la jante, tot maine sper sa-l fac si ... apoi o sa polisham elementele nevopsite: usi, capota, plafon.
Next week, muzica. DD (Digital Designs) :twisted: ceva de genu: https://www.youtube.com/watch?v=qNKK5qvPQdY |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
decat sa dai pe muzica 400 euro mai bine dai pe vadere 450-500 , plus ca muzica poti sa ai si de 100 de euro sa bubuie sa faca galagie si sa sune frumos,dar cu 100 euro nu pui nici un scaun sa arate si sa stai ca in vader.
|
Quote:
|
@ ricko - Am vazut de demult interiorul ala pt sedan de la Skillzu - Vader Hurricane cu Alcantara :rolleyes2 insa pretul e muuuuult, mult prea mare. Arata super de tot, dar totusi... 1500 euro e enorm. Poate face atat, insa de unde atatia bani de aruncat deodata :)) La mare o sa fiu in 5-6 august sigur si inca 2-3 zile in zona.
@ BMnWA - vader in stare buna sub 600 euro n-am prea vazut. Voiam initial sa retapitez interiorul stock, apoi sa-mi iau recaro si sa-l fac pe ala.. acum zic ca mai bine stau cu el asa si cand am bani si gasesc un vader fain, il iau. |
Quote:
Ai dreptate , bani sa fie :D |
De sedan sunt si mai rare, 1500 euro era pretul la el :)) o sa am toata vara la dispozitie sa caut ceva fain. Nu-i graba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning