Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 13-05-11 18:49

Re: E36 - Refreshed

3 Attachment(s)
da, s-a mai dus din luciu intre timp, insa saptamana viitoare o sa polishez buzele.

Azi am pus pragurile de M si grila la loc. E... aproape gata exteriorul. :twisted:

Nosfer 14-05-11 15:01

3 Attachment(s)
Inca 3 poze mai pro putin. Am dus masina "acasa" :))

Wilgax 14-05-11 15:32

Deja vede altfel pe astfalt bro'.E mare diferenta intre cum arata inainte si acum dupa ce l-ai mai lasat de fund!Keep up the good work!Esti pe drumul cel bun!Nota 10+ pentru cele facute pana acum!

Nosfer 16-05-11 00:08

Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!!

Azi am cumparat pleoape, eleron luneta, splittere (astea vor fi puse pe masina in principal cand fac poze... pt ca in rest sunt dezastru drumurile pe unde stau).

Maine poimaine vopsesc eleronul pt luneta si pleoapele, mai pun si un parasolar negru finuţ, apoi dau un polish full pe elementele care n-au fost vopsite (usi, capota si plafon) si polish pe buza de la jante.

Wilgax 16-05-11 07:39

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4327544)
Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!!

Azi am cumparat pleoape, eleron luneta, splittere (astea vor fi puse pe masina in principal cand fac poze... pt ca in rest sunt dezastru drumurile pe unde stau).

Maine poimaine vopsesc eleronul pt luneta si pleoapele, mai pun si un parasolar negru finuţ, apoi dau un polish full pe elementele care n-au fost vopsite (usi, capota si plafon) si polish pe buza de la jante.

Da da....bine gandit!Ast poze!:-)

SB09HMM 16-05-11 11:24

Quote:
Originally Posted by Nosfer
Gata, vreau sa termin exteriorul saptamana asta!!

na hai so vedem si p-asta!!!:lol::lol::lol:

Nosfer 18-05-11 22:29

Gata, s-au vopsit elementele noi :) maine le punem sus, am luat si Autosol pt polish la jante, tot maine sper sa-l fac si ... apoi o sa polisham elementele nevopsite: usi, capota, plafon.

Next week, muzica. DD (Digital Designs) :twisted: ceva de genu: https://www.youtube.com/watch?v=qNKK5qvPQdY

RIcKO 18-05-11 22:32

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4334952)
Gata, s-au vopsit elementele noi :) maine le punem sus, am luat si Autosol pt polish la jante, tot maine sper sa-l fac si ... apoi o sa polisham elementele nevopsite: usi, capota, plafon.

Next week, muzica. DD (Digital Designs) :twisted: ceva de genu: https://www.youtube.com/watch?v=qNKK5qvPQdY

ai dat gaura la bancomat ? :D:D:D

Nosfer 18-05-11 22:37

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4334957)
ai dat gaura la bancomat ? :D:D:D

nu :sad: si daca dau gaura zice ca nu mai are bani :)) :sad: muzica va fi ultima investitie pe care o mai fac acum... apoi probabil pauza muulte luni ca trebuie bani la vara de vacanta si, cand oi prinde un interior vader fain .. il mai iau si pe ala si atat. :rolleyes2

RIcKO 18-05-11 22:40

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4334972)
nu :sad: si daca dau gaura zice ca nu mai are bani :)) :sad: muzica va fi ultima investitie pe care o mai fac acum... apoi probabil pauza muulte luni ca trebuie bani la vara de vacanta si, cand oi prinde un interior vader fain .. il mai iau si pe ala si atat. :rolleyes2

vezi ca are skilzu unu frumos dar e cam piperat pretul , asa e ai dreptate , poate la vara ne vedem la mare :P sa imi imprumuti si mie bata aia de baseball...:D:D:D:D

BMnWA 18-05-11 22:45

decat sa dai pe muzica 400 euro mai bine dai pe vadere 450-500 , plus ca muzica poti sa ai si de 100 de euro sa bubuie sa faca galagie si sa sune frumos,dar cu 100 euro nu pui nici un scaun sa arate si sa stai ca in vader.

RIcKO 18-05-11 22:47

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4335002)
decat sa dai pe muzica 400 euro mai bine dai pe vadere 450-500 , plus ca muzica poti sa ai si de 100 de euro sa bubuie sa faca galagie si sa sune frumos,dar cu 100 euro nu pui nici un scaun sa arate si sa stai ca in vader.

+1 adevarat 100%

Nosfer 18-05-11 23:00

@ ricko - Am vazut de demult interiorul ala pt sedan de la Skillzu - Vader Hurricane cu Alcantara :rolleyes2 insa pretul e muuuuult, mult prea mare. Arata super de tot, dar totusi... 1500 euro e enorm. Poate face atat, insa de unde atatia bani de aruncat deodata :)) La mare o sa fiu in 5-6 august sigur si inca 2-3 zile in zona.

@ BMnWA - vader in stare buna sub 600 euro n-am prea vazut.

Voiam initial sa retapitez interiorul stock, apoi sa-mi iau recaro si sa-l fac pe ala.. acum zic ca mai bine stau cu el asa si cand am bani si gasesc un vader fain, il iau.

RIcKO 18-05-11 23:03

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4335039)
@ ricko - Am vazut de demult interiorul ala pt sedan de la Skillzu - Vader Hurricane cu Alcantara :rolleyes2 insa pretul e muuuuult, mult prea mare. Arata super de tot, dar totusi... 1500 euro e enorm. Poate face atat, insa de unde atatia bani de aruncat deodata :)) La mare o sa fiu in 5-6 august sigur si inca 2-3 zile in zona.

@ BMnWA - vader in stare buna sub 600 euro n-am prea vazut.

Voiam initial sa retapitez interiorul stock, apoi sa-mi iau recaro si sa-l fac pe ala.. acum zic ca mai bine stau cu el asa si cand am bani si gasesc un vader fain, il iau.

prin august ajung si eu prin ro :D, eu cred ca am vazut la 1000 euro ala a lui skilzu ....sau am vazut aiurea ?, cat despre gasit mai ieftin , gasesti daca ai rabdare si cauti , mai apar de pe astea de anglia , le vand mai ieftin decat ce e normal pe forum , numai ca tre sa prinzi un sedan

Ai dreptate , bani sa fie :D

Nosfer 18-05-11 23:04

De sedan sunt si mai rare, 1500 euro era pretul la el :)) o sa am toata vara la dispozitie sa caut ceva fain. Nu-i graba.

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning