Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan.html)

iasi_drifter 07-12-06 11:46

Re: Femeile la volan

aleks... cred (sper\) ca glumesti... :D
toyo... misto semnatura :D
a, si-a luat si asta tricou din ala? restul textului nu se vede ( "I <3 IASI_" in spate si "ER" sub parul ala din partea stanga a ei) :lol: :lol: :lol: kidding... :D

iasi_drifter 19-12-06 00:11

dadusem o cautare dupa "worst driver" :D

https://www.youtube.com/watch?v=FNx02xcpmls

Trixi 19-12-06 10:26

D-l...te rog din suflet,daca ai drum la oradea..sa ma anunti!!!!:D :D :D U ai un fix am impresia.Nu te speria nu vreau sa-ti fac nici un rau,doar as vrea sa te rog sa stai linga vreo 3 prietene d-ale mele in masina lor ;)

iasi_drifter 19-12-06 11:00

ieri intamplator umblam aiurea pe youtube si am dat cautare la "worst driver"; sincer cand am dat cautarea nu ma gandeam la un sex sau altul. asa s-a nimerit sa gasesc asta. da si tu o cautare si o sa vezi ce gasesti ;)
n-am nici un fix mai fac si eu caterinca nu te enerva :D oricum uitandu-ma mai atent prin trafic mi-am mai schimbat parerea pt. ca sunt multe soferite si comparativ cu nr lor incidentele par mai putin importante.
iar in Oradea la gagici as veni cu cea mai mare placere. oradencele mi se par cele mai dezinhibate din tara, cel putin din ce am cunoscut eu. se vede ca sunteti langa Ungaria :D. pacat ca e cam departe Oradea ca as veni, chiar ma gandisem la chestia asta. poate in vara asta nu ma mai duc la mare si vin in Oradea ca eu si asa cand ma duc la mare nu ma duc sa ma balacesc in apa si sa stau la plaja. daca sunt si bune soferite, ma mut :lol: . Poate prind si Budapest Parade cu ocazia asta, ca tot vroiam sa ajung si la ala :D
edit: de fapt am in plan sa-mi aduc o masina de afara la anu' si cred ca vin oricum :D. asa ca antrenati-va :lol:

Un bou de vanzare 19-12-06 11:09

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 466202)
Topic de topic frate!Sper sa nu-l gaseasca vreo fata k o sa faca urat.

Eu cred k femeile la volan sunt o bomba ce ticaie. dupa ce k nu le mai convine la cratita acum s-au trezit si mari soferite. s-a umplut bucurestiu de pizde la volan. ma imbolnavesc. de fapt normal k ele nu fac accidente, ELE LE PROVOACA. BARBATII FAC ACCIDENTE INCERCAND SA EVITE FEMEILE!!!!!!!!!!!:twisted:

EvLSant0S 19-12-06 11:36

vezi si tu cu limbajul ala ....

Un bou de vanzare 19-12-06 11:54

da ce am zis?scz dak am spus ceva nepotrivit, chiar nu am realizat...trebuie sa ne cenzuram sau ceva..eu sunt cam nou si nu stiu regulile pe aici...

iasi_drifter 19-12-06 12:02

nici nu stiam ca nu se autocenzureaza "pizde" (oops) pe forum :)
singularul ( ***** ) apare asa
cineva cred ca a uitat sa adauge ceva intr-o lista :D

Un bou de vanzare 19-12-06 12:04

Chestia asta cu blondele si neuronul si samburele de adevar...eu cred k toate femeile sunt invidioase pe blonde pt k sunt mai frumoase, mai atragatoare si mai dorite...oricum chiar dak sunt ele ,hai sa ii spunem mai dezorientate, compenseaza prin altele..

p.s. k soferite sunt la fel de praf k toate:twisted:

iasi_drifter 19-12-06 12:14

ma si mie imi plac in principiu cel mai mult blondele dar pollul asta spune altceva despre preferinte :)

Un bou de vanzare 19-12-06 12:28

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 667069)
ma si mie imi plac in principiu cel mai mult blondele dar pollul asta spune altceva despre preferinte :)

ciudat, degustibus non discutandum..de fapt mie imi plac femeile indiferent de culoarea parului (de ex. prietena mea e satena ,vezi poza), ma enerveaza discriminarea blondelor asa aiurea..pana la urma toti avem doza noastra de prostie si de black-out in anumite momente...:sad:

Trixi 19-12-06 18:31

:D :D :D frateeeee...ink mult timp vei fi d vinzare !!!!!;)

Un bou de vanzare 19-12-06 21:47

PT k fetele nu isi pot permite sa ma aiba..da ink mult timp.ai dreptate frumoaso...

Eugen_TL 19-12-06 21:49

bai don juan mai usurel ca esti deja langa prapastie...n-ai vechime nu te intrece cu gluma ce draq! fi baiat

Trixi 19-12-06 21:55

daca u asa interpretezi..sa fii sanatos ;) ...dar eu ti-as recomanda sa mai citesti p aici inainte sa postezi aiurea...k dupa aia nu stii dc sare lumea p capu' tau..;)

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning