![]() |
vreau si eu pozele :)
dak se poate |
Estem la concurs de poze cu femei, la topicul Femei. :lol:
|
Sunt super de treaba baietii de la 4ss! :)
|
Multumim !!! si voi sunteti la fel !
respekt ! |
Mai ales gagica... Pacat ca e combinata si eu racit... A trebuit sa tzin distanta... Poate cu alta ocazie mai veniti.
Oricum, sunteti baieti buni !!!!!!!!!!!!!! :lol: |
Sau poate eu :lol: :lol: ... cu alta ocazie :lol: :lol:
|
Mersi! :)
Pai mai venim! Eu v-am zis ca stau prost cu timpul! Dar joia seara as cam putea sa vin saptamana de saptamana! :) Oricum mai vorbim noi! Tinem legatura! |
Perfect... Si suntem cativa care am dori sa vedem ce stie Nubira ta... :wink:
|
Pai data viitoare va arat! Azi chiar nu aveam starea necesara cu toate ca pe drum ma apucase un pic! :D
|
Cred si eu ca te apucase... Doar erai cu romanca in masina si trebuia sa-i arati ce evacuare ai... :lol: :lol: De treaba si frumoasa gagica, arata mult mai bine ca-n poze... :arrow:
|
Asa este! :lol:
Ma bucur ca ti-a placut tipa! O s-o mai aduc pt tine! :wink: Si mie-mi place mai mult in realitate decat in poze! :lol: Si apropo din cauza ca are blugii cu turul foarte mic, de fiecare data cand se da jos din masina i se vede un picut din fund! :evil_laug |
Asa mah, fa-mi in ciuda... Lasa ca azi eram dus pe copca rau de tot, dar ma fac eu mare zmeu si ti-o iau din tutela parentala... Am vazut ca ai grija de ea, nu gluma, mai vrei ceva, una, alta... E chiar misto gagicutza... Pe bune acum. Sper s-o mai vad. De fapt, am nr ei... :wink:
|
Vlade, nu o mai aduce ca moare omu ala !!! i se umfla .... :lol: :lol: :lol:
Nici nu mai vorbeste cu noi, cand e cu ea ! :lol: :lol: :lol: |
Vali, am grija de ea pt ca o consider o buna prietena! Si tinand cont ca a venit cu mine trebuia sa o mai intreb una alta! Eu am o alta iubita! Sunt de un an jumatate cu iubita mea si nu ma despart de ea prea devreme! Deci eu nu am ganduri cu Cristina! :wink: Din partea mea iti urez multa bafta! Fata pare materialista dar nu este! SI apropo sa nu-i pomenesti de poze ca m-a rugat sa nu le arat la lume! :)
|
Ce faci ma in loc sa dai la fratii tai dai la lume? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai intai trebuia sa faca turul de onoare si dupa aia sa ajunga si la ei. :lol: :lol: :lol: :lol: Oricum nu am observat-o prea bine eram prea cufundat in discutia cu Horia despre cum a dat un drift prin fata gaborilor. :peace: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning