![]() |
Re: E30 - M3 x2
9 Attachment(s)
Micile progrese, asteptam rollcage-ul de la wiechers si pedalierul de la tilton.
|
Am si eu o intrebare mai mult sau mai putin legata de acest proiect...caroseria de M3 E30 are ranforsari suplimentare fata de cea normala de E30:?::???:..adica lonjeroane, traverse, in praguri, in stalpi..:rolleyes2
Succes cu proiectul si sa o vedem la Brasov in vara8) |
Si eu am o intrebare....si multi o sa imi sara in cap...totusi rotile nu sunt cam mari? Masina e extraordinara si o sa iasa ceva deosebit...dar cel putin in poze pare disproportionata .
|
Nu are ramforsari suplimentare.
Nu intra jante mai mici de frane. |
2 Attachment(s)
ia vezi Gabitza ... e mai jos ca m3-ul negru???? ...
|
daca jos inseamna praguri false, este mai jos. oricum proiectul a suferit niste schimbari majore, poze si detalii cand ajung piesele.
\\Gabi_323i. |
Quote:
|
Oricum masina o sa fie si mai jos.
|
si crezi ca o sa mai poata iesi prin bucuresti fara sa sparga baia?
|
Quote:
bafta Andu e bomba masina! astept cu entuziasm sa o termini! |
Quote:
|
felicitari pt proiect iti urez multa bafta in continuare si deabia astept so vad pe strada ;)
|
Quote:
Tot eu \\Gabi_323i. PS : Multumesc pt aprecieri si promit ca nu va dezamagesc :) |
Quote:
sunt convins ca Andu n-o sa circule prin buc sau orice alt oras decat f putin (masina e pentru competitii) dar iti spun eu ca limita "de strada" e intrecuta de mult. buna ideea cu scuturi si sa nu intelegeti ca nu-mi place cum cade masina pe suspensiile alea :) |
masina asta a depasit limita "strazilor" din Romania din multe puncte de vedere. si totusi va fi vazuta in trafic
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning