Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

BIG_mafia 12-11-06 08:25

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 619274)
sa va raspund la toti:):):)

big mafia --mersi ca ai pus pozele in locul meu io inca nu am timp de asa ceva ;)

pt putzin ;)

Andre3y 12-11-06 08:35

sa va raspund la toti

andrey mersi si fii sigur ca de la mine va fi iar campioana am curaj sa o spun dinainte...am eu gusturile si ideiile mele care cat de cat pana acuma au fost cu succes si la o masina de 3-4mii de euro

Da iar va fi o noua campioana in Tara si In Strainatate...:D era timpul la o schimbare..de-a bea astept sa o vad la Showuri cand o fi gata..SPor la munca.Cu respect Andre3y.

BH 07 MDF 12-11-06 22:58

f.tare mashina ...
shi
f.rara :D ... :lol:
sa o stapaneshti sanatos !!! ;) shi fara incidente neplacute ... !! ;)

SoundIdentity 13-11-06 20:09

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 620252)
f.tare mashina ...
shi
f.rara :D ... :lol:
sa o stapaneshti sanatos !!! ;) shi fara incidente neplacute ... !! ;)

multzam!!!:)

SoundIdentity 13-11-06 20:12

acuma repede o pregatesc muzical pentru o mica perioada provizorie momentam am izolat usile am recablat usile mai tre sa pun amplifurile si o impachetez ca p am de o saptamana si io nu facui nici 2 km cu ea si imi este dor tare sa ma dau cu ea :):):) am sa pun poze cap coada cu proiectele prevazute si cu cele realizate pas cu pas ;)

42mwe 13-11-06 20:32

Ma alatur si eu celorlalti care te-au "gratulat" pt. noua achizitie.
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!Iti doresc sa castigi si cu aceasta macar tot atatea premii casi cu Polo-ul!
Spor la treaba!

OVI_WSR 13-11-06 20:52

insfarsit o masina pe masura ta;) pe langa pitbullu' negru s-o mai alaturat si un taur:lol: felicitari pt achizitie si din partea mea si sper sa te prezinti cu ea in parcare cat de curand;)

SoundIdentity 14-11-06 07:48

Quote:

Originally Posted by OVI_WSR (Post 621459)
insfarsit o masina pe masura ta;) pe langa pitbullu' negru s-o mai alaturat si un taur:lol: felicitari pt achizitie si din partea mea si sper sa te prezinti cu ea in parcare cat de curand;)

numa sa vina numerele odatya!!!!BH-76 WSR.....CU 2 INTELESURI...VANCE SANDUCU ROLAND CEI DOI BAIETEI AI MEI SI IN A 2 A FAZA REPREZENTAREA CLUBULUI WSR!!!!!11

BH-15-RIC 14-11-06 10:22

No asa da SANDU in curind tre sa vorbim la politie sa ne faca rezervare pe toate numerele cu WSR ca nu o sa mai avem !!!!!!!!!!!!!!;)

Xender 14-11-06 18:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 621869)
numa sa vina numerele odatya!!!!BH-76 WSR.....CU 2 INTELESURI...VANCE SANDUCU ROLAND CEI DOI BAIETEI AI MEI SI IN A 2 A FAZA REPREZENTAREA CLUBULUI WSR!!!!!11

Asa da Sandule, bravo!!! Sa se stie cine-i sefu'..

civic_ex 15-11-06 03:04

vai cum suna masina aia. te sperie cand o tureaza, nu alta. iar la relanti, parca ar fi o albinutza. ;)

SoundIdentity 15-11-06 20:48

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 623131)
vai cum suna masina aia. te sperie cand o tureaza, nu alta. iar la relanti, parca ar fi o albinutza. ;)

albinutza asta este blanda dar daca este suparata stie sa intepe urat:):)simncer pe mine ma avertizat fostu proprietar ca el a fost mult provocat la semafoare si in afara eu de 2 zile umblu cu ea si deja am rusinat un fiat ''nervos'' un golf 5 tdi si o dacie furioasa care nu stiu ce avea de gand dar ma provoca si trebuia sa ii dau ceai :):):) mi rusine dar trebuia sa ii arat ca asta nu e numa chitul exterior de al ci si poate :):) cand finalizez muzica voi fi boier varianta aceasta provizorie ;)

Ciky 15-11-06 22:10

bafta la tuning kopasz,intr0-adevar este o mashina beton,si rara!;)

ge0rge 15-11-06 22:28

@ciky.. nu rara.. ci UNICATA!!!!:D
si suna foarte frumos 8) si inca o data bafta cu ea Sandule :-)

Hori 15-11-06 22:39

Sanduuuuu eu promit ca nu am sa te provoc ... pt ca fiindca deoarece nu vreau sa te fac de ras :) :) :) :) hahaha glumesc ... cand preconizezi ca termini sistemul audio ...? ca as veni si eu sa vad cum se aude ... hm ? Bafta bafta bafta !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning