![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
sa va raspund la toti
andrey mersi si fii sigur ca de la mine va fi iar campioana am curaj sa o spun dinainte...am eu gusturile si ideiile mele care cat de cat pana acuma au fost cu succes si la o masina de 3-4mii de euro Da iar va fi o noua campioana in Tara si In Strainatate...:D era timpul la o schimbare..de-a bea astept sa o vad la Showuri cand o fi gata..SPor la munca.Cu respect Andre3y. |
f.tare mashina ...
shi f.rara :D ... :lol: sa o stapaneshti sanatos !!! ;) shi fara incidente neplacute ... !! ;) |
Quote:
|
acuma repede o pregatesc muzical pentru o mica perioada provizorie momentam am izolat usile am recablat usile mai tre sa pun amplifurile si o impachetez ca p am de o saptamana si io nu facui nici 2 km cu ea si imi este dor tare sa ma dau cu ea :):):) am sa pun poze cap coada cu proiectele prevazute si cu cele realizate pas cu pas ;)
|
Ma alatur si eu celorlalti care te-au "gratulat" pt. noua achizitie.
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!Iti doresc sa castigi si cu aceasta macar tot atatea premii casi cu Polo-ul! Spor la treaba! |
insfarsit o masina pe masura ta;) pe langa pitbullu' negru s-o mai alaturat si un taur:lol: felicitari pt achizitie si din partea mea si sper sa te prezinti cu ea in parcare cat de curand;)
|
Quote:
|
No asa da SANDU in curind tre sa vorbim la politie sa ne faca rezervare pe toate numerele cu WSR ca nu o sa mai avem !!!!!!!!!!!!!!;)
|
Quote:
|
vai cum suna masina aia. te sperie cand o tureaza, nu alta. iar la relanti, parca ar fi o albinutza. ;)
|
Quote:
|
bafta la tuning kopasz,intr0-adevar este o mashina beton,si rara!;)
|
@ciky.. nu rara.. ci UNICATA!!!!:D
si suna foarte frumos 8) si inca o data bafta cu ea Sandule :-) |
Sanduuuuu eu promit ca nu am sa te provoc ... pt ca fiindca deoarece nu vreau sa te fac de ras :) :) :) :) hahaha glumesc ... cand preconizezi ca termini sistemul audio ...? ca as veni si eu sa vad cum se aude ... hm ? Bafta bafta bafta !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning