![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Quote:
|
il votez pe dani fericitu propietar al PMD-ului dar a fost foarte dificil deoarece toate sunt belea mai putin GCF care zic eu k nu mai are farmec dak i-a schimbat toata fata nu mai este oltcit dar asta e poate k omu asa a vrut
|
fiecare cu gustu` lui .. eu unu` nu`s deacord cu schimbari ... pt mine oltcit inseamna XXS JJS si PMD
|
ca design toate sunt fff bine lucrate....si de aceea ma abtin de la vot
|
destul de stransa "lupta" asta, toate masinile arata ff bine si s-a investit destul in ele
petru mine cam la egalitate sunt JJS si PMD :rolleyes2 , dar votul va merge catre PMD |
o buna alegere
|
am votat si eu RED dar parerea mea ramane ca tot JJS are castig de cauza.
:) Cum dau si eu de cel care are olticitul albastru RED?? HELP ME |
Quote:
|
yo aleg din start VYP-u(si il respect pe BogdanLascu pentru munca depusa la acea masina si nu numai) chiar daca nu este pe lista,avand in vedere k este un oltcit facut in bucuresti si nu la Craiova unde gasesti tot ce iti trebuie,Dar sa revenim la subiect as alege XXS-u pentru k a fost si este o masina tare(pacat k in ultimul timp si-a tot schimbat proprietarul).IN REST!!NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!
|
ce vrei sa zici cu ''in ultimul timp si-a tot schimbat propietarul'' a fost vandut si de ala din calarasi?
|
Quote:
|
se vorbea de RED mai sus nu de XXS ;)
|
da man eu cand te-am intrebat dak a fost vandut si de ala din calarasi ma referam la XXS nu la RED si u ai zis k si-a tot schimbat propietaru ce naiba nu sti despre ce vb. u ziceai de XXS nu de RED
|
Quote:
Quote:
REDu' s-a vandut undeva pe langa Craiova. XXSu' este inca in Calarasi. |
pai da eu vb de XXS si el a crezut k vb de RED dar de fapt l-am intrebat dak s-a vandut XXS de la ala din calarasi si el s-a incurcat si mi-a zis despre RED greseala lui k nu a fost atent despre ce vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning