![]() |
Re: E39 - M5
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai salut Tea !
Ce impozit ai la asta mica? =)) Oriqm e printre sau poate chiar cel mai mijto M5 e39 de la noi ... :> |
Quote:
Mersi |
Ti-ar prinde bine un sponsor ceva=)))
|
Ma sponsorizez singur, scot dintr-o parte si bag in cealata:))))))
|
Daca o dai te.ai gandit la un nou proiect?
Alt bmw ori te atrage alt Brand? |
n'am inteles de ce ai ascuns 12j sub aripiile alea...
bafta la vanzare.. |
Quote:
Quote:
Mersi |
ma gandesc ca iti atingeau jantele in amortizor si tot erau putin iesite nu? ...dar aripiile sunt ceva prea mult pt. masina..
parca sunt din alt film (cel putin nu e gustul meu.) sau ti'ai dorit foarte mult jantele astea daca ai modificat asa aripiile... cel putin M5u' e una din masiniile care le-as pastra stock. parere strict personala. bafta la vanzare si pe viitor! |
Quote:
Vis a vis de tinut stock, nu sunt de acord.Masina e prea sleeper pentru ce senzatii da si cum livreaza puterea.Am condus sl 55 amg si Aston V8 Vantage si crede-ma ca si fel in care livreaza puterea, amadoua sunt sub m5. Mersi frumos |
m5 este o bruta de asta are si renumele care il are si cam cine are un m5 odata e cam greu sa o schimbe cu o alt amasina din clasa ei pentru ca face cam ce alte masini de clasa ei nu pot face 8)
bafta la vanzare eu zic ca daca aripile erau alea stock o vindeai mai repede dar na fiecare cu gusturile si ideile lui de tuning...nu e rau sa fi diferit dar pentru chestiile astea exista tot timpu unii ca noi care le-am fi facut altcumva,nu o lua ca o critica ci ca o parere.bafta la vanzare! |
Quote:
|
ieri am vazut m5ul...genial:twisted: ...a durut groapa din fata universitatii:))
|
Quote:
|
Si uite asa afli ca dau altii cu ea in gropi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning