![]() |
Re: Fitness şi bodybuildig (culturism)
1 Attachment(s)
60 kg dupa o zi de scoala nu foarte bine mancat
Baiatu statea preventiv in spate in caz de ma lasa vre-un muschi sa nu imi cada pe gat scuzati calitatea |
Quote:
|
Quote:
Este posibil sa duca greutati mai mari el fii ceva mai solid. |
Quote:
in general fac cu 45 kg dar acum am avut antrenament de forta O seara buna |
Am vazut si eu filmuletul ....Vad ca forta ai si tu dar mai ai de lucrat unpic.
Eu fac de o luna atletism si nu mai pot sa ma fortez asa mult pt masa musculara .Profu imi zice sa fac cu cate 50 de kg cate 6 repetari in max 8 secunde daca nu mai scadem din greutate pt ca am nevoie de forta exploziva cum zice el.... Si mie nu mi se pare asa mult pt varsta lui doar ca daca nu ai pe cineva specializat e cam periculos .Eu am un coleg face atletism de vreo 4 ani si are 16 ani acum la 14 ani facea inpins la piept cu 75kg ,80 de kg acum face cu 100 -120 kg. dar ia 3 tipuri de calciu pt oase si o sa primeasca in vreo luna maxim doua si proteine .....poate daca e deacord voi pune si niste poze ..filmari sa vedem :D O zi buna tuturor!! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=kYZeCKfFUso Am propriul antrenament O seara buna |
intru si eu in discutie fac sala cam de 8 luni si me descurc binisor da am observat ceva in aceasta perioada : nu contreaza cu cat faci conteaza sa faci exercitiile cum ti se par mai greu ca asa is corecte si sa le faci cu maxim greutate chiar daca te ajuta perteneru la ultimele 2. si in plus miscarea trebuie sa fie lina nu smucita sau fentata cum fac unii . acuma nus eu expert nici nu vreau sa dau lectii dar io incerc sa ajut din proprie experienta
p s daca am gresit ceva rog sa ma corectati si o sa tin si eu seama . Fi mai atent la scriere. Reciteste si tu de 2, 3 ori inainte sa dai POST REPLY. |
Quote:
mai bine un post de calitate,decat 3 de umplutura inteleg ca se chiulea la ora de romana ,da nici chiar asa |
Ce creatina imi recomandati si mie pana in 100 RON ?
|
Am 17 ani,vroiam sa ma apuc de sala la 15 dar am auzit tot felul de povesti cum ca te opreste din crestere,asa ca am asteptat sa cresc si acum am 1,88 si 69 kg.Vreau sa ma apuc de sala nu pentru a face bodybuilding de performanta ci pentru a ma dezvolta (latii) putin si pentru o conditie fizica cat mai buna.Vreau sa urmez cursurile unei Academi Militare,lucru ce ma indeamna sa incep frecventarea unei salii de forta pentru o mai buna pregatire.Din pacate sala din oras nu dispune de un antrenor care sa ma ajute.De aceea vazand ca voi faceti de multi ani,m-am gandit ca poate ma veti ajuta cu niste sfaturi:
-Cum sa incep; -Daca sa iau sau nu proteine,vitamine etc; -Cum se lucreaza diferitele grupe de muschi. Sper ca postul meu nu va deranja si ca veti avea amabilitatea de a-mi raspunde. |
o combinatie buna de proteina + amino ce imi recomandati si mie?
|
1 Attachment(s)
R.I.P. Viorel Ristea!
|
la fel ca in romania, oamenii valorosi apar in ziare dupa ce mor:-j
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
Quote:
eu folosesc ca vitamine extrem vit de la Ozone sau vitamax si ca proteina folosesc ultra whey pro de la universal care chiar isi face treaba inca o solutie sanatoasa este sa iti prepari tu miere de albine cu coaja de ou , cu cacao , cu nuca .... este foarte foarte buna si sanatoasa , ajuta mult |
Ce îmi puteţi recomanda pentru "pompări" dacă pot să le spun aşa ...
Momentan folosesc Monster Pump 40g cu 250 ml apa înainte de antrenament ! Folosiţi sau aţi folosit ceva mai bun ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning