![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Este este de lucru...rabdare si tutun:)))))
|
de ce nu ii pui un spate de logan facelift... ar da bine (stopuri+capota portbagaj) decat chestia aia facuta de tine (arata bine si aia cei drept)
oricum, frumos loganu |
2 Attachment(s)
Bara si capota..in sfarsit sunt finisate corespunzator..multumiri lui The Joker ( B.61.KYS)
Urmeaza vopsirea spate:) |
Quote:
Mi se pare mie...sau is cam strambe liniile alea?? si capota aia..parca mai are denivelari..... :twisted::twisted: lasa nenea...macar cu un sfat pot ajuta si eu :) |
frumos domnu frumos, imi place....astept sa ne revedem cu, kt mai multe noutati
|
14 Attachment(s)
Azi au fost montate capota si bara spate ,m-am uitet putin pe la jante sa vedem ce si cum..mai trebuiesc finisate si vopsite si am incercat sa fac o armatura pentru bara spate...:).sunt mici probleme acolo.:)
|
Frumos..;)
|
Bai nene, vad ca e cam jeep :D (poza 2) Suspensia vine in primavara, sau o pui acuma cand termini masina? :rolleyes2
|
Quote:
Nu va mai intalniti in Constitutiei ? |
Hai nenea ca merge treaba...usor si cu grija;) bafta
|
Ne-am mutat corturile la Carol ! Va asteptam pe acolo.....
|
13 Attachment(s)
Am montat o noua baterie mai puternica de 62A ca cealalta saraca si-a facut stagiul:)
Am facut o ramforsare la bara spate ca aintra in vibratie si au aparut probleme din aceasta cauza. Azi mi-au venit doua dintre jantele Azev A care au fost duse la sablat,au iesit foarte bine si urmeaza o vopsire in camp electrostatic. |
Au iesit bine jantele.
Felicitari |
Ce culoare or sa fie jantele? Eu le-as lasa asa, griul ala matuit:D arata prea bine
|
nervos loganul , bafta cu ce ti-ai propus !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning