![]() |
Re: dacia arad
sa vedem sa vedem :)
|
Quote:
|
ii gata interioru ;) de mult chiar trebuie numai pus
|
"finishu" la masina asta cere o intalnire mare...asa..de inceput de vara
care, cum? organizam ceva? intre dacieri :P |
Se organizeaza ceva ? :D :P Ce ziceti de sambata ? :D PUne si tu poze cu interiorul ala nu ne mai roade rabdarea....
|
nu e montat pe masina, azi mam chinuit sa fac racoarde la motor sa le fac cat mai practice dar inca mai am
voi reveni cu poze cand am |
stiu cum este, azi toata ziua am schimbat furtune, am facut suporti de prindere la furtune si ghidaje ca sa nu mai stea asa aiurea aruncate acolo, am curatat si vopsit diverse chestii... cat te chinui tu sa faci racoardele sa arata frumos nu prea iese dar daca ai rabdare.... ;)
|
2 Attachment(s)
astea sunt de ieri cu traseele in mare parte facute dar in lipsa de coliere si niste T-uri cam asa am terminat ziua de lucru
voi mai reveni cu poze pe parcurs |
Frumos :) asteptam pozele ;)
|
e tare interesant proectul tau;) si imi place ca pui suflet la ceea ce lucrezi;) frumoasa dacie;) respect si bafta in continuare
|
|
nice gallery mate.... nice cars too...
|
1 Attachment(s)
Yeah!!!:) And the admin didn't delete my comment:) Thank you!
I had a question, but the admin deleted those comments.:( So what type of pistons these? Please don't delete this comment. It will be very important. Does anybody speak hungarian? |
Welcome to our Forum:-)
Many of us speak English,it's easyer..:rolleyes2 I think these are Turbo pistons type..somebody please correct me if i'm wrong.. |
they are used on turbo engines because they need a lower compression rate, and you have a PM from me regarding to your question
cat despre voi vorbitori de limba romana maine daca e vremea ok sper sa ma apuc sa lucru ceva si sa vin cu ceva poze noi |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning