![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Quote:
|
La ce gauri sunt in ea.... muzica ii lipsea.
A intrebat cineva mai sus daca se gasesc praguri pentru toate masinile... Da se gasesc, vin pe comanda! Eu am dat 65 lei/ buc pt unele de Cielo! |
nu are gauri, are doar una acolo jos...
sti, la mine e mai greu... daca tata nu ma ajuta... ca asa stie el... sunt pe cont propriu... trebuie sa ma descurc.... dar o fac si p-aia, dar nu sunt hotarat... sa bag sudura in ea sau din fibra... pragul, nu il schimb cu totul, deocamdata... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poti sa indepartezi de tot rugina, taind portiunea ruginita si sa vii peste cu o tabla prinsa in pocnituri... Dai odata cu chit de fibra si dupaia cu din ala de finisaj. termini, vopsesti dupa care bagi ulei in praguri si in usi si nu mai ai treaba cu rugina! bafta |
Frumos golfanu' ce gume ai pe T-urile acelea?
|
ms...
165/70/14 fata 185/60/14 spate asa am luat jantele, cu tot cu gumele astea urmeaza sa le schimb si caut ceva foarte lat pe spate si ceva mai ingust pe fata... ca si inaltime... as vrea 45/50 sau maxim 55 dar cam greu sa gasesc asa ceva |
frumos lucrat:D
|
2 Attachment(s)
ms
mi-au ajuns si suburile :D sa vedem acum ce e de capul lor :D |
frumoss. te dai pe bubuituri:lol::lol:. iti spun eu ca dupa 1an asa o sa le vinzi ca te saturi de ele:D
|
Asta depinde de el ce face in continuare . Ce sa zic .. sa le strici sanatos Andrei :) Felicitari pentru achizitie .
|
Quote:
bravo ma, bune difuzoare. cu incinta ce faci? ti-o faci singur sau? |
incintele... fac 2 separate
au fost calculate de teddyb- , vede cum se aude, daca nu, le mai modificam... stie el... le are in sange mi-a dat dimensiunile si le fac eu... nu e asa greu :P |
am inteles, daca nu te superi, spune-mi si mie de unde iei materialele pt incinta, ca trebuie sa ma apuc si eu de a mea si sincer habar nu am de unde sa iau toate cele
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning