![]() |
Re: E 30
si.. ce se mai aude cu MSK-ul? Ce ai mai facut? :lol:
|
Am impresia sau l-am vazut azi pe la pranz parcat pe Alexandriei?
|
din cate stiu eu .. masina e " acasa " de vreo saptamana si ceva :lol:
|
1 Attachment(s)
1 x B | 1 x M | 1 x W
|
De Vanzare 5000 Negociabil 4999 Ultimul Pret !!!
|
:cry: ce sa zic ... nu prea am ce ... sper ca poate sa te razgandesti , poate o s-o mai pastrezi,poate nu.
asta e. faci cum doresti . si cred ca stii ca NU o sa te ajut in nici un fel sa o vinzi :lol: |
sall..maroo dc te-ai hotarat sa o vinzii...vrei sa iti iei altceva ...sau tot urs..;) bafta la vanzare ;;)
|
m-am plictisit de ea pur si simplu ,poate ca o sa-mi para rau dupa ce o dau(sigur nu poate dar ma incurajez) de luat nu stiu ce sa vad ce bani o sa fac rost alt urs nu cred sa ma apuc nu cred ca mai rezist :) bafta
|
Pune mocheta si toate acareturile si vezi dupa aia!Daca nu te razgandesti iti dau cu cheia pe urs si nu ti-l mai ia nimeni:lol: !
|
hahahaaa vecine tare rau!!! nu cred ca ma voi razgandi si oricum un retus si iar la vanzare sau fac reducere :)))
|
4 Attachment(s)
gata cu acaretele aproapte montate am inebunit astazi toate plasticele mai minuscule asa si surubele piulite scrumiere etc le-am pus intr-un sac negru de gunoi si le-am pus prin casa iar nevastamea s-a gandit ca este gunoi probabil =)) am facut 15.000 de drumuri dupa piulite chiplinguute chiplingoaie si tot asa dar tot hotarat sunt
:arrow:mai multe poze:D |
Tu ori esti nebun ori esti dus!Vrei sa o dai si tu ii pui plasme?Mai baga in ea sa te intrebe lumea de ce ceri 4999:D!
|
pastreaz`o mai bine...sau nu pune si vinzi....intr`un final ii treaba ta...
|
1 Attachment(s)
dar pe masina asta cam cat ar fi dispus un cumparator sa plateasca?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning