![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
Sharka cine e ma doamna de te cearta?:))))
|
ia uite sharky, ce urat a fost la SM.... urat rau ma jur....
Io` zic tura urmatoare sa mergem sa facem noi show, ca aia nu se pricep. https://vimeo.com/13358826 :ciggy: |
Nu inca o PISICA!!!
@ LupAb: da frate, ai dreptate in amandoua posturile.. si in legatura cu shituitu si cu astia la satu` mare.. aia e distractie si spectacol?!?! ai creca nu au fost in viata lor la o petrecere adevarata! :)))
Frate eu cand m-am uitat la filmuletu` ala daca nu scria ca e la SM credeam ca e in alta tara... RESPECT pentru ce au facut acolo!si mai ales ala care a facut montaju` cred ca era cel putin maestru :)) Greule habar nu stiu cine e... :-?? dar e rea! :)) Restu` e CanCan! :paper: |
curat , simplu ..de bun gust ..intr-un cuvant FRUMOS ! semnalele nu sunt pe gustul meu , dar e ok ..nu-i panica .
brava. keep it simply clean ;) |
Quote:
Semnalele nu puteam sa le las pe cele originale cu farurile astea.. ca nu prea se pupau... dar cum zici u .. nu e panica! :D Mi-as dori ca aia sa fie singura problema la masina :D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
ai bagat masina la vopsit bro`?
|
Originally Posted by AlexCt
Asta a fost sub forma de gluma,sper. Tot pisica lui Sharkylete ramane baza.. Ai facut o mica gluma ironica sau ai vorbit pe bune?! Daca ai facut o gluma ... nu prea e una reusita! Daca nu ... am cam ramas fara cuvinte`n gura... si sunt foarte surprins,iti multumesc pentru incredere,dar nu cred ca trebuia sa scri aici chestia asta... Oricum eu sunt de parere ca ai facut o gluma ... nu pot sa cred ca ai vorbit serios... Astept sa vad raspunsu` si eventual continuam pe PM sau pe alt topic... NU a fost o gluma ironica,am vorbit pe bune ! Am zis ca tot pisica ta ramane baza..si asta e parerea mea..si mi-o sustin.Numai bine.Salut! |
VL 11 CAT
Quote:
Momentan raman astea pana se sparg :)) dar daca imi dau ceva caluti eu as cam opta sa le schimb :D Bafta. Quote:
Nu shoby, peste o saptamana sau chiar mai bine, tre sa stept sa vina nea` Dan din concediu! Ne vedem maine ca sunt acasa :D acum am ajuns :-> Quote:
Si pe deasupra sper sa nu fie un rezultat dezamagitor pentru nimeni! Inca o data mersi si spor! Restu` e CanCan! :paper: |
Saptamana viitoare o sa am 2 surprize foarte mari :D
Adica una mare si una mica.. adica 2 mici .. adica 2 surprize,GEN... se remarca in multime, cu mersu` lui de Johny Bravo,nu saluta din spranceana,doar din abdomen... GEN....! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Nu declari nimic Sharky????:)))
|
Sharky zi-ne de surprize :D
|
Quote:
|
GATA!
Imi pare rau sa va anunt dar o surpriza pica... cea mai mare adica.. dar nu e panica!
Restul surprizelor o sa fie! ACUM 30 DE MIN M-A LASAT MOTRU`!:( Maine trebe sa caut altu` sa vad ce si cum! Ramane sa va tin la curent! Sunt tare suparat, ma asteptam sa ma lase, dar nu ma asteptam sa ma lase acum :)) m-a lasat in 20 de min, am oprit, am baut un suc, am plecat,PA! Cam pe nepregatite... asta da surpriza :)) O sa mai postez maine! Restu` e CanCan! :paper: |
Am uitat sa spun k dak are/stie cineva un motor in vre.o 3 sute rapid sa ma anunte,dak e de 2.0 pot sa iau decat motoru' fara nimic... Anexe cutie..etc...
Motor de la 2.0 in sus caut! Multumesc Restu' e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning