Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

Razvan Hades 24-04-07 00:16

Re: Scoala de soferi !

dupa cum zice bryan in 2 sapt inveti, si am auzit si eu ca orele de legislatie conteaza ff mult(am auzit pt. ca nu am fost la nici o ora de legislatie:twisted: :twisted: :twisted: , mi se parea o pierdere de vreme:-P )acum sa vedem mai am o luna si....

Adytzu_JerrY 24-04-07 06:39

orele alea de legislatie :sad: ...nici eu nu am trecut pe la ele ....
fara ele nu merge sa iei examenu ...?:rolleyes2
trebuie sa bag si eu dosaru dar mi`e lene sa invat :lol:

mihai88 24-04-07 10:44

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 862806)
la ce intrebari te referi? ce carte de chestionare ai folosit ?

prima si a 2a oara de ce ai picat?

alea alea 722 de intrebari din noua carte galbena aia care costa 261.500 mii(lei vechi),nu aia veche

prima oara nu am invatat si am picat cu 19
a 2-a oara am facut intrebarile doar o data si am picat tot cu 19
a 3-a oara am fost programat da nu am fost in tara ca sa dau
a-4 oara am citit cartea 1 data si intrebarile de 3 ori in 4 zile si cateva ore (le-am numarat) si am luat cu 24...probabil ca luam 25 sau 26 da 2 nu le-am bifat

P:S.probabil o sa se intrebe cativa-cum de am avut timp sa le fac de atatatea ori.....a fost cu Pastele si vacanta....etc

ziceai ca ai dai sala luni....ce ai facut(ptr Bryan)...sau e lunea viitoare?

bafta la toti

Bryan 24-04-07 12:25

mersi
lunea viitoare :P
daca nu imi cad multe contraventii nu PREA imi fac griji....am 2 colegi care au dat de curand si le-a cazut usor..la unu nicio conraventie si la unu o contraventie si o infractiune dar am auzit ca sunt si unele care au cate 4-5 contraventii :|

mihai134 24-04-07 13:48

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 868264)
mersi
lunea viitoare :P
daca nu imi cad multe contraventii nu PREA imi fac griji....am 2 colegi care au dat de curand si le-a cazut usor..la unu nicio conraventie si la unu o contraventie si o infractiune dar am auzit ca sunt si unele care au cate 4-5 contraventii :|

:lol:si mie mi-a fost frica de contraventii:lol::lol: erau prea nasoale. in schimb infractiunile sunt floare la ureche :)

Bryan 24-04-07 14:13

in toate examenele care le-ai dat :) cam cate contraventii ai avut daca mai ti minte ? :D

mihai134 24-04-07 19:23

examenele care ... de fapt a fost unu singur acum 7 luni :D :D
am avut maxim 2 din cate imi amintesc ;)

Bryan 24-04-07 19:24

pe mihai88 voiam sa il intreb
va incurcai :D

Razvan Hades 25-04-07 00:12

am prieteni care au dat de curand (19 mai,....)si nu lea picat decat o intrebare despre contraventii sau nici una, nu prea se mai axeaza asa mult pe puncte si contraventii

Bryan 25-04-07 14:16

ce bineeee daca iau sunt cel mai fericit om :D :)

Razvan Hades 25-04-07 16:44

me the same , doar ca mai am o luna si cateva zile:cry: :cry: :cry:

RA_2fast4u 25-04-07 17:44

Eu am picat cu scoala o data din cauza la contraventii (nu m-a afectat prea tare.. adica l-am picat luni si m-am dus marti si l-am trecut da nah :)) )

ori cum sfatul meu e sa cititi din carte partea cu infractiunile foarte atent.. si ce nu-i infractiune e contraventie.. simplu nu? :))

Bryan 25-04-07 18:40

da..dar daca te intreaba cu ce se sanctioneaza fapta de a..
a - amenda
b - cu amenda si puncte de penalizare
c - cu amenda si suspendare
etc

nu mai e asa simplu :)

RA_2fast4u 25-04-07 19:02

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 870593)
da..dar daca te intreaba cu ce se sanctioneaza fapta de a..
a - amenda
b - cu amenda si puncte de penalizare
c - cu amenda si suspendare
etc

nu mai e asa simplu :)

bagi la dibla si tabelul cu puncte si te-ai scos :)

Alex-Rahova 25-04-07 19:47

frate daca inveti il iei ! treaba asta nu poti s-o contrazici.
Daca nu inveti - stai pe net si intrebi baietii ce intrebari pica si cate intrebari pica din nu stiu ce domenii.
pune mana si invata si o sa-l iei.
cand am dat eu examen ... de la prima intreabre m-am blocat, nu stiam ce limita e in localitate ( atat de prost am fost in ziua aia )
normal ca am picat
a doua oara cu o seara inainte de examen am facut un chestionar la misto pe net , si am facut 16 !! puncte
dimineata ce a urmat, ma prezint ( cu intarziere ) in sala, fara nici un pix / stilou la mine.mi-a dat o gagica un pix cu pasta pe terminate si mi-a zis ca daca se termina in timpul examenului ii pare rau...
apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din carte, pe drum catre sala.
ne imparte la fiecare foaia aia si cu chestionarele . ghici ce chestionar mi-a picat..cel pe care-l facusem cu o seara inainte la misto... noroc ca apucasem sa vad care erau raspunsurile. fata de chestionarul facut de mine inainte, in asta de acum erau schimbate cateva intrebari ..
pe drum catre sala, apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din care mi-au picat doua in chestionarul de la sala. am luat 23 de puncte ! cum se numeste asta? - NOROC CHIOR -

mult succes evribadi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning