![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA
Quote:
Succes la Tulcea. |
1 Attachment(s)
Ultima masuratoare, la 2 bar si cu benzina de strada. Fara aditiv :-)
|
frumos grafic, dar dc fara aditiv? sa nu mai zici ca era si de 95 de la petrom,cea mai obosita benzina!
|
Thumbs up!
|
[QUOTE=makess;4675180]frumos grafic, dar dc fara aditiv? [QUOTE]
Nu am folosit aditiv in benzina si prietenii stiu ce-am vrut sa spun;) Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=bitnet;4676037][QUOTE=makess;4675180]frumos grafic, dar dc fara aditiv?
Quote:
|
Sper sa ne vedem la primavara.. Succes..
|
Quote:
|
Va fi interesant cu siguranta. Tin sa cred ca DSG-ul + o plaja ceva mai buna vor oferi un mic avantaj.
|
Mda.. poate vreun avantaj in intrecerea cu vreo "zgomoteca/xenonteca" de mers la club si agatat pustoaice retardate si drogate :lol:..d-alea cum s-aduna la greu in unele locuri :D .. nu avand la start o masina care are binisor peste 400cai Reali...;)
Eu am curaj sa pun patru beri pe distanta dintre ei, cu seatul in fata : minim un tir (15-17metri) :). Te rog nu uita razvane sa ma anunti .. chiar as vrea sa dau berile alea :D |
Quote:
|
Quote:
Felicitari pt. masina, anul viitor sigur vei avea cu cine sa-ti masori puterile. |
Felicitarile sunt pt voi ca mergeti constant.. Eu inca nici nu am mers cu masina mea.. ) Am intrebat pt ca vlad a condus masina mea si vroiam sa fac o comparatie.Masina e facuta pt mine, e o masina de zi de zi si asa am vrut sa fie si de aia am si mers pe k04.
|
daca pun gume bune , care sa poate fi incalzite , ambele vor merge sub 12
vlad a avut 12,8 dar el nu a sczut 60 ft sub 2,3 ca a fost complet neinspirat cu alegerea gumelor cel mai clar exemplu e Iulian GTO care daca reuseste sa dea un burn sanatos , a scos 1,85 parca aici vad eu o mare problema la FWD , multi se fac comozi si nu dezactiveaza LC , iar din LC nu poti sa dai un burn asa cum trebuie cine va alege gumele potrivite , va castiga eu nu va inteleg pe amandoi,de ce e greu sa treceti pe benzina de curse , cu soft dedicat doar cand veniti la curse ? puterea e putere , dar ce e sigur , va ramine tot timpul sigur spor la bibilit |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning