![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
|
Un loc frumos stiu ca e intr-un park la biserica centrala ...sau pe la primarie parca :-?
|
Quote:
Apoi, de mini-lacurile: "Verigă", "Groapa de Cenușă", "Plaja veche" ? Sau de ruinele cetății unde a domnit "ăla" Mircea cel Bătrân? :D De dealurile Bălănoaiei? Unde, odată urcat pe ele, se vede atât Giurgiu (cu tot cu televizorul central - numai noaptea), Dunărea și Ruse-ul la un loc... Și nu numai :D În schimb, e un oraș mort, din punct de vedere financiar... :| |
Poate mergem la o partida de pescuit pe acolo ;)
|
Quote:
|
Nu, nu mai am muzica pentru ceva timp, am investit banii in altceva, poate pe viitor revin la car-audio, dar posibil pe alta masina.
Cam in fiecare seara sunt in oras, de obicei la rond la 23 August. Oricum, esti aproape de mine, poti veni si tu :D |
Ce mai face ticozaurul ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ticozaurul are nuntă mâine și în principiu e în "naftalină" deoarece proprietarul a avut multe rate (școlare: rată master, restanță, etc) de plătit, adică peste 2000ron într-un timp foarte scurt, mai și nunta asta... e clar :D În viitorul apropiat nu știu dacă se va mai "improviza" ceva la cârcâiac, totuși aș fi vrut să știu dacă merită să schimb tapițeria internă cu una din imitație de piele, cunosc in Jilava pe cineva "bun" în domeniu. Ce ziceți? PS. Ce-mi place albul imaculat al "ochilor" ticozaurului @-) |
Quote:
|
Quote:
Și legat de culori, aș fi vrut să păstrez proporția și anume: vișiniu cu negru. Legat de transpirație, husele rămân aceleași deci n-o să transpir :D |
De cand ma visez si eu la o nunta imbracat lejer =)) , felicitari pentru curaj :D.Atunci o sa arate super bine :P, parerea mea e sa-ti faci tapiteria :twisted:
|
A sosit momentul in care am inceput sa folosesc dezaburirea, iar cum eu am 5 lamele intrerupte... cine-mi recomanda un centru cu lunete ieftine? (Din Bucuresti, bineinteles)
Astazi ma voi duce sa imi cumpar si eu becuri albe pentru bord, o sa revin cu poze :D |
Dupa cateva telefoane:
Marctec - 280 lei cu sau fara montaj AGER - 190 lei cu montaj sau 150 fara Pilkington - 420 lei cu montaj sau 320 fara Euroglass - 260 lei cu montaj sau 220 fara ...si alegerea mea: Unilot - 175 lei cu montaj (geam necoreean) sau 125 fara - 220 lei cu montaj (geam coreean) sau 170 fara O sa optez fie pentru cel coreean si il montez eu acasa, fie celalalt (care este la fel) si il monteaza ei... si scap de griji. Voi ce ziceti? |
Eu am dat 220 (parca) acum 1 an jumate, montaj inclus. Firma se numea Olympia Glass, acum sigur e mai scump din cauza TVA. Nu stiu ce geam era, coreean sau nu, ideea e ca mi-a dat si garantie, am trecut prin iarna cu el si merge super bine. Cred ca e ok pretu care l-ai gasit tu. Dar cu folia ce faci?? O mai pui odata? Sa iei si 1-2 becuri in plus, in caz ca se intampla ceva... io stiu... sa fie acolo... Si poze dupa ce termini, eventual un mic ghid :D
|
5 Attachment(s)
Pai, cel mai bine cred ca o sa le platesc 175lei cu tot cu montaj si scap de-o grija, cel mai probabil dupa 6 octombrie.
Liviu: Dupa cele 4 suruburi din prima poza, mai urmeaza altele 4 ca sa se desfaca consola. Apoi, scoti usor cele 2 mufe de la electrice si (daca ai mana subtire :D) scoti cablul de la kilometraj, e prin piedica, iti trebueiste putina zvacneala... si apoi iese. Eu am sa schimb becurile alea mari cu unele cu 2 leduri (cu 4 este PREA luminos) iar acestea sunt exact ca cele pentru pozitii. Deci cu 11lei am facut toata treaba, celelalte mai mici n-au rost pentru ca nu am probleme. |
All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2025 4Tuning