![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
cangri, stii cumva ce numar are 3000GT ala ?
|
2 Attachment(s)
Stationeaza de ceva timp. Intr-o perioada am mai vazut un exemplar pe langa ea, dar acuma a fost lipsa la "apel". Masina este de vanzare, daca este cineva interesat sa-mi lase pm ca sa-i dau numarul de telefon al omului. Scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul si de la o oarecare distanta....
LE: Am uitat sa precizez ca masina are numere de TM modelul vechi, deci viitorul proprietar este scutit de taxa aceea penibila daca nu ma insel. |
Quote:
Daca mai ajung in Ploiesti si mai e acolo i-ti spun. E langa JetOil pentru cine stie. |
Alfa Romeo Spider!!
Bucuresti: http://i54.tinypic.com/idvfuq.jpg Galati: In zona mea mai sunt cateva masini abandonate: Vw Passat "tunat" de prin 2000.Au inceput sa ii fure jentile:este indentic cu acest model: http://autopixx.de/bilder/0pOq6vXC/v...ning-motor.jpg Renault Laguna 1 numere de finlanda sta de vro 2 luni lovit... |
Pe unde se aflat Afla Spider? Prin ce zona a Bucurestiului?
PS: Pozele sunt mai recente sau de acum 21378 ani? :D |
pe mine ma intereseaza passat ul acela:)....8)8)8)
crezi ca mi poti face rost de cat mai multe informatii despre el? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ce dacie
|
in seara asta o sa ma duc la o masina care sta de ani de zile in parcare... e prea grava va las in suspans pana aduc pozele:D
|
10 Attachment(s)
:arrow:
|
De Mercedesul asta e chiar pacat.Daca ar fii putin spalat ar fii impecabil zic eu!
|
foarte frumoasa masina,se pare ca omu anticipa ca va sta acolo o perioada lunga de timp si a urcato pe acele bucati de lemne
|
masina sta de cand eram eu copil aici...nu stiu daca are ceva defect sau ce s-a int am incercat sa vb astazi cu vecinii dar au zis ca propietarul nu este in tara vine si pleaca...am intrebat daca o vinde si au zis ca sigur nu ca au mai venit sa intrebe. Masina are kit complet BBS original si reconditionata e ceva grav pe strazile noastre....piele cutie automata incalzire in scaune cred ca sub capota se ascunde un V ceva masina pt mine e top
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning