![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
Motor de ultima generatie zici??? Aloooooo! E7J de-l ai tu pe Logan 1.4 provine de pe Solenza si SuperNova! Iar motorul asta este de pe Megane 1!!!! Puternic zici??? Mi-e ca rid de tine cu o berlina prin trafic, asa ca nu te mai incorda atat ca parca vad ca faci ca unguru ala din banc... Auzi la el... economiiic, puteeerniiiic, fuge de rupe soseaua-n douaaaa =)))) "Moama frateeee, asta ia si 170! E tare rau masina asta!!!" =))))))) |
aruncati o prvire la aceasta adresa!!!
mie mia placut ce am vazut!:lol: https://www.youtube.com/watch?v=5Utz9VosIvQ&NR |
ba io nu va inteleg de ce va tineti asa tare astia cu logan-urile, da ma..e masina noua, inteleg, sunteti patrioti vreti o masina romaneasca inteleg si asta, dar cand va aud ca spuneti ca loganul este o masina superioara lui astra, o masina in care iti risti viata in curbe, o masina care in varianta de baza..nu are servodirectie, si nici macar lumina in portbagaj..cu un interior vai de capul lui ( o sa ziceti ca fiecare cu parerea lui, dar nu-mi spuneti mie ca va plac panourile usilor , cu boxele alea de arata ca naiba, cu niste manere de nici nu poti sa le apuci, si plastic d-ala de 2 bani), cu arcurile alea de se vad in portbagaj( parca nu puteau si ei sa faca alt sistem, sa le mascheze cumva, dar daca faceau asta..mai puneau cateva sute de euro), cu o directie imprecisa, si rulare leganata in linie dreapta,imi vine sa-mi smulg parul din cap..o tineti voi pe a voastra..domn'le daca masina e noua=> mai buna ca una sh..sa fiim seriosi..un opel astra cu 100 de mii de km in bord..tot este mai fiabil ca un logan..acum na, si eu mi-as lua un logan, daca as avea nevoie de o masina de munca, dar varianta de baza....insa in nici un caz nu este mai bun ca astra...opel astra este facut sa concureze cu golf IV, si ford focus..si este un concurent serios..fiind la capitolul motorizare superior celor 2...asa ca treziti-vaaa.
NUMBER 1 pe ce te bazezi cand spui ca motorul de opel astra e mai bun decat cel de golf IV???? |
Quote:
|
Quote:
|
clar opel astra, parca arata a masina....fata de logan
probabil logan a fost conceput mai mult pentru oamenii de la tara care au nevoie de o masina cu care sa care tot felu' pe drumuri neasfaltate, in categoria asta sta f bine ca pret si dotare si cred ca satisface pe deplin.... |
am o intrebare!!! nu am reusit sa vad cat costa un opel astra clasic, si ce dotari de baza are in pretul acela!!!
daca ma puteti ajuta? mersi!!!;) |
geamuri el. fata, servo, inchidere centralizata, aer conditionat, oglinzi electrice, incalzite, scaun reglabil, volan reglabil, 2 airbag-uri, faruri reglabil electric, preechipare radio (2 difuzoare si antena radio), display (ora, temperatura si data). costa 11160 E varianta in 5 usi si 11660 E varianta in 4usi.
sper ca te-am lamurit ... |
Quote:
mersi mult dar ce motor? |
cel mai mic: 1.4 16v twinport 90hp
|
plus copaci
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
decat sa cumpar logan....sincer./......mai bine orice alta masina nemteasca....si acum spun de ce......eram pe aurostrada...cu un opel kadett 1.8 115 cai...in fata...un logan...nu stiu ce motor.....oricum nu conteaza...cu un inconstient la volan...omu...pe la 160 ne-a dat blitzuri....ne-a depasit....greseala lui....:D ....i-am data a-4-a...si am accelerat...in dreptul lui...la 170 i-am dat a 5-a........
cu atat mai mult...as lua...in loc de logan...un astra.....de fapt...conduc un astra 17 cdti...care avea cand am luato 45.000 ...iar acum are 120.000....fara nici o problema....si mers sportiv...sunt curios ce presupune un logan ...la 120.000 mers sportiv.... |
mai! sa iti explic .. si tie.. si sa le explic si granzilor loganisti ( Care se lauda ca prind 200 la ora ) : ACEASTA VITEZA NU ESTE REALA !!! te rog eu mult.. verifica si tu cu un GPS ;) ' ' ' foarte des, viteza de pe bord este eronata ( din mai multe cauze, una din ele : jantele schimbate ) asa ca va rog .. masurati cu ceva ADECVAT !! iar apoi mai vb !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning