![]() |
Re: E46 - Stanced
|
Quote:
|
Visul incepe sa devina realitate.
Felicitari !!! |
Da, mersi :)
|
ma lasi fara cuvinte!
|
NE-BU-NI-EEE suspensia.
|
ce marca e suspensia si cat te-a dus ? foarte tare ;) felicitari
|
1 Attachment(s)
am uitat de bordul foarte original :))))
|
cu putine munca iti va iesi super si bordu! timp si rabdare sa ai;)
|
Cu siguranta, momentan e provizoriu :) vreau sa cobor pe rand fara sa ma grabesc, fac rama la dvd prima data, apoi ceasurile, si tot asa
O sa fac totul sa fie cat mai oem, tot va fi modoficat pe o tema, sa se potriveasca cu restul interiorului |
Salut, daca ai niste poze cu evacuare gen M, cum este pe dedesubt...si daca are loc de roata de rezerva.
|
3 Attachment(s)
da, am gasit ceva, sper sa te ajute pozele
traseul e la fel si la tine sigur (328i), vine cu 2 tevi de la motor pana in spate nu ai probleme cu despartirea lor pe 2 parti, a fost greu doar in partea cu diferentialul, am trecut foarte aproape pe langa el acuma nu stiu ce bara spate ai tu, eu am lasat bara spate mai jos exact cat a fost nevoie pentru evacuare, altfel nu ai loc sa tragi tevile in bara... |
Prima poza ma ajutat mult, exact asta vroiam sa vad cum vine acolo la roata de rezerva. Evacuarea da asa vine si la mine,de la motor 2 tevi si pe urma tobe de mijloc (sau ce sunt alea). Cat despre bara cred ca o sa o las si eu mai jos, maine o duc la refacut si sa imi faca si difuzorul de M. Inca o intrebare ce diametru are teava din poze?
Mersi mult, o seara buna. |
60...
|
Cat a costat suspensia si ce marca este?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning