![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Foarte curios is cum o sa arate aprinse.
Ce sistem pt angel ai adoptat? CFL nu cred ca is, Led sau SMD? (daca's Smd is si mai curios ;)) ) |
Quote:
Farurile sunt facute la Wacky, din Bucuresti. Angelul are cate 2 leduri in partea de sus si lumineaza alb ca de neon..;) Va multumesc tuturor:-) |
Asta iti mananca mai multi nervi decat dacia dar ...totusi o sa iasa ceva frumos la final...m-am amuzat cand am citit faza cu luneta spate:lol:
|
bogdane, zi-mi te rog cine ti-a montat folia si cat te-a costat?.. luneta e pusa dintr-o bucata :?:
|
Quote:
Colegii mei la munca ma intreaba daca mai am ceva de desfacut pe la el..sau mai bine zis daca a ramas ceva nedemontat:lol:..dar inca am rabdare ca-mi place mult masina asta si cum merge el ursul:-)8) Folia am montat-o jos in port langa "Marinarul", ei cer 400 lei pe toate geamurile, folosesc SunTek si pun luneta dintr-o bucata:idea: |
foarte frumos ursul colegu bafta in continuare felicitarii !!!sa ai grija de el
|
Trebuia sa faci schimb de angel cu unele de e30 si le montai ulterior . Poti si acum sa faci schimb ca se demonteaza usor , banuiesc ca sticlele sunt lipite cu silicon transparent.
|
Quote:
|
sa inteleg ca nu sunt lipite cu silicon ? poti spune cu ce sunt lipite in eventualitatea unei interventii?
|
Chiar zilele trecute am primit un set de angel cu SMD dedicat pt E30 (le am la vanzare in magazin) si stau pe ganduri daca sa il pun sau nu...astpt sa le vad pe masina la tine:) si apoi ma decid:D
|
Quote:
Cum ai reusit sa cureti brocurile alea?Am si eu aceeasi problema la un geam si nu stiu cum le-as putea da jos. Mersi frumos! Salut |
Quote:
Apoi usuci bine geamul si ii dai si cu polish in masina rotativa;) P.S: mi-a ajuns si luneta, luneta numai buna de aplicat folie:-)..multe multumiri lui Wacky Racers si lui Imagine care mi-a adus-o in Braila:D |
8 Attachment(s)
...............:rolleyes2
|
nice ! me likey :D
p.s. desi n-ar merge niste sticle clare sa se vada mai bine ? |
era mult mai bine fara angel-urile alea :x
bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning