![]() |
Re: TANK (Tico '95)
Daca capacele alea stau acolo... arata beton! :twisted:
|
Foarte tari capacelele :D.
|
Momentam pe masina e decat unu. Am mers azi cu 110 si nu s-a miscat de acolo. Deci e bine. Maine le pun si pe celelalte
|
Quote:
|
E foarte tare ideea! Bravo :D Arata prea bine, poti sa le lasi asa, nu-i nevoie de o "schimbare". :)
|
azi le-am fixat pe toate... de fapt mai trebuie sa umblu la unu ca se misca putin si se aude in mers :D...dar e ok...arata bomba. partea naspa e ca se decoloreaza in timp...asa ca or sa fie schimbate periodic. o sa pun in seara asta sau maine niste poze cu rezultatul final
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
green daca este o joaca ptr tine sa faci sigle ai putea te rog sa imi vectorizezi si mie poza asta? dar fara scris tico pe parasolar si fara cerc:D dau o bere:)
|
Du-te bah ca esti nebun, cum de nu m-am gandit si eu la asta inainte? :D Dau bine si piulitele app.
La mine inca stau cauciucele de vara pe balcon, noutatile intarzie, poveste lunga deocamdata tin secret :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut si eu poza pe face book de unde ai luat ideea, sunt curios daca ala care a avut-o sa gandit inainte de golirea dozelor sau inainte :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning