![]() |
Re: RS4 - Dezamagire
prea repede.ma enerveaza asa de repede.nici nu apuc sa ma uit la kilometraj
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai vazut la cat se opreste bordul? in nici un caz nu are sti 300 si ceva in bord ... |
Quote:
|
daca ma fortez duc si eu rs-ul pina in 320.pina acum am ajuns la 310 doar.oricum mai incerc.
|
Quote:
Nu prea inteleg eu ce vrei sa spui ... Stiu filmele ... accelereaza pana se termina bordul .. si mai ramane bordul la fel iar el citeste din alta parte viteza ... eu n-am zis ca nu o fi prins atat ... doar ca ... de unde stii tu asa de sigur, pt ca nu se vede, doar se aude. :-) |
Quote:
|
Quote:
ex.golf 4 motor 1.6 benzina 100 cai an 2002*****ie 260 maxim.vreau sa vad cind v-a ajunge acel golf la 260.sau poate mai are vreo alta intrebuintare kilometrajul si nu stiu eu. |
cea mai misto optiune la SUBARU STI e... bighidii de 14 pana la 18 ani !!!
asta vine gratis... ei sunt personajele care joaca NFS (ca nu au permis) si dupa intra pe forumuri si iti zic... "OAI ce TE face ALA cu SUBARU !!!" numa pt astia NU mi-as lua SUBARU !!! apropo... aici e PLIN... asa ca grija mare... |
Mai rau este ca sunt altii pe la 25-26 de ani care joaca NFS... si intoxica lumea cu prostiile pe care le divulga ei.Alti pasionat conduc masina de la 14 ani,poate chiar mai devreme...si cand isi iau permisul le dau clasa la multi amatori de 30 de ani.
|
am vazut si eu filmuletu , acuma ca ii adevarat ca o mers ca nu am ramas foarte suprins.
|
cred ca mai bine nu deskideam acest topic :D so ajuns la 18 pagini cu el :D
|
n-are nimic.da-ti drumul mai departe.ca tot n-am inteles care era dezamagirea cu rs4.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning