![]() |
Re: E36 - 316 by MKN
Baga ID asta si iti rezolv eu cu codul ;) - darius1695
|
maine faceti prezenta la mine !!! umflam aripi si punem ET uri mici la baietii cuminti :))
|
ui ba. topic din ala ciuanaseee
ba grascior dragalas, dar de ce-ti zic astia muican si adrian? ei nu stiu ca te cheama claudel ? |
Quote:
Ceva arab plin de bani si asta. :lol: Hai Adriane, cu pozele cu J de la Timisoara sa-ti vedem noile incaltari. :twisted: |
nu-nu. pe asta chiar il cheama claudel :))
|
Mai dureaza putin si vin si pozele:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
niste poze la montare :)) by adf :)) si cele de final, il las pe mareo stapanu pozelor :))
|
Quote:
|
era pe cric partea stanga :D, stai chill, k iam umflat aripile rau :)) e blana jos masina :))
|
ce om bolnav pisic. i-am zis sa-si unfle aripile cind a restaurat-o si a zis ca nu-i dement. lasa ca-i mai bine acum, sa beleasca vopseaua. a latrat ca vrea broacele mele, s-a sucit cind a vazut cit is de late, cu toate ca daca punea 225 aceeasi frecare era. lasa ca tot la 10j ajunge el..
bigule, si unde era mirarea daca venea asa ridicat din tm? ai uitat c-a umblat 2 luni tot batman in toate culorile prin oras? la muican se poate orice:)) |
ce bine arata cu jantele astea:):lol:.nu se putea pune un strech?spun si eu o parere sper ca nu dau cu bata'n balta:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ooo ai intrat in randul lumii. super jantele
Uite ti-am pus o poza cu strech |
Quote:
Bravo Adriane, arata fain, asteptam pozele de la Mareo. :D |
1 Attachment(s)
mai ingust de atat e 205, el are acuma 215... jantele sunt de 8,5 cu 10j cum ai pus tu in poza :) pe 10 sa pot face smecherii de genu :D
muikanos o vazut la noi cum se face :)) xenon ce faci nu zici nimik ma? o poza cu 215 pe 10j :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning