![]() |
Re: E36 - M43B18
Quote:
Ms mult sef.Cu arcurile sa vedem acum cum se aseaza. Bafta la tunat, sa fie in continuare fortza E36 tau! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
auzi pai cum sa nu iasa ceva din ea la sfarsit.....cand la mijloc e vb de ffffff multa pasiune si dorinta de a iesi ceva mumos....am dreptate? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incerca si eu azi sa fiu mecanic dar nu am reusit am amanat schimbarea placutelor de frana pe maine :lol::lol:
Am si eu o intrebare la voi daca stiti si puteti sa ma ajutati,de cand am lasat masina pe burta si pana m-am obisnuit am luat cateva denivelari zdravene si de atunci de cate ori merg mai tare cu masina imi bate ceva in podea dar nu stiu ce ar putea fi si cu cat accelerez mai tare cu atata bate mai rau,sa fie cardanu? daca aveti idee ce ar fi spuneti-mi si mie ms mult .....:sad: |
Quote:
tu si mecanica.....baba si mitraliera :P |
Quote:
Dupa cateva telefoane date si intrebari in stanga si dreapta, pana la urma a venit cineva si sa uitat se pare ca sa rupt tija care tine cardanu sau ceva de genu asta am inteles , asa ca masina intra mai repede la hibernat decat crede-am ,va urma sa ii fac un dus si voi pune prelata pe ea :sad::sad::sad: , pentru o perioada am sa pun punct cu lucrarile la ea :sad: |
Portbagaju cand il bagi la vopsit? Mie imi place si sunt curios cat de bine arata vopsit:)
|
la primavara isi mai vopseste portabgajul....i s-a pus pata sa puna prelata pe ea.....offf.....:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mda......bv;).....pana la urma e treaba ta... |
14 Attachment(s)