![]() |
Re: Golf 4
1 Attachment(s)
pana sa pun o poza din spate..... mai pun una din fata
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti... mai pleaca masinuta din loc cu jentile astia??? 17'' 225/45
|
De ce nu? ce j au?
La mine pe 1.6 nu se simte nici-o diferenta( aveam 215/40/17 fata si 215/45/17 spate) nici la consum nici la nimic, era mai stabila doar(8j) Bafta la decizie! |
Nici la mine nu s-a simtit nici o diferenta de la 15'' la 16''..... merg foarte calm cu masina si nu o alerg deloc sau forja.... si ma gandesc ca nu ar fii diferenta! Nu stiu de j au! 8j sper si eu sa fie.... :D merg mai in colo sa le vad!
Si inca ceva.... stie cineva daca se intampla ceva daca elimin catalizatorul??? Tot ce ma intereseaza e sa nu creasca consumul de benzina! |
Quote:
|
Quote:
Te-ai bagat si tu ca musca in...... ce vrei tu! Nu am intrebat eu cum se scrie corect.... ci cu totul altceva! |
Quote:
pacat ca voi sunteti astia cu "baia de ulei" si va apare la orizont wheelgapul la jeepulete . |
Quote:
|
Daca erai pe un forum culinar nu ma legam de cuvantul eronat scris de tine, dar cand esti pe un site de tuning, repet tuning cam este o problema..
O seara placuta! |
Da este o problema.... ca nu toti putem sa ne punem suspensie sport si sa ne bagam saibe la roti! si cu asta am incheiat!
|
Va certati degeaba :lol:
@mike: ai luat jantele pana la urma? Sper ca da :D |
Nu reusesc sa ma intalnesc cu omu! ma duce cu vorba! se lauda ca maine ar fii acasa si poate poate!
|
[QUOTE=mike-fullspeed;4551142
Si inca ceva.... stie cineva daca se intampla ceva daca elimin catalizatorul??? Tot ce ma intereseaza e sa nu creasca consumul de benzina![/QUOTE] Nu recomand, consumul CRESTE clar cu minim 1 litru, eroare in bord( spun din experienta ca si eu il am scos, deci cei care se bat cu pumnii in piept ca nu e asa sa taca:lol:) ce vei castiga v-a fi un "gram" de performanta de obicei dar nu neaparat cam top-speed-ul castiga, dar nu cred ca se merita 1 litru si ceva in plus mereu, spaga la rar, etk pentru aproape nimic. bafta ( eu unu ma gandesc serios sa il pun la loc!) |
super frumoasa masina nu prea am vazut-o prin craiova, ai vazut-o cu mult gust bafta incontinuare la modificari.
|
Poi mai mult sta decat sa mearga..... :D
Nu prea am timp de plimbari! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning