Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Edd 20-05-05 02:11

ii cresc cornite :twisted: :twisted: da e o fata de nota 10 corect.... insa nu pot spunde din toate punctele de vedere ptr ca nu am cunoscut-o personal... daca ma intelegi

tox 20-05-05 02:14

eu tocmai d-aia am afirmat, pt ca o stiu personal.

BlueEyes 20-05-05 02:42

@ edd nu mi-a umplut mie rezervoru ... si l-a umplut lui dar ptr mine :)):)):))

blonda 20-05-05 02:59

ma eu nu stiu de altele dar ...acum cativa ani cand am vazut un tip de care pot sa zic ca m-am indragostit al prima vedere m-am dus la el si discuti a fost ceva de genu:
eu:buna ai prietena?
el:nu
eu: si nu vrei una?
el :de ce intrebi te oferi u?
eu da ,ca doar nu intrebam asa de flori de mar,zi vrei?
el:hmmmm...ok!
eu:ok
si uite asa am ramas impreuna aproape un an jumate si l-am iubit mult de tot,a fost o relatie frumoasa dar soarta a facut sa ne despartim ,ghinion.
oricum nu mi-a parut rau niciodata pt pasul facut.cand vrei ceva intreaba nimic mai simplu.

EvLSant0S 20-05-05 07:35

:lol: cred ca.. i-a multumit tipu respectiv lui Dumnezeu vreo 3 zile si 3 nopti , cum sa-ti cada asa un inger in fata ? o fi frumos ? lucky bastard

tox 20-05-05 09:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:lol: cred ca.. i-a multumit tipu respectiv lui Dumnezeu vreo 3 zile si 3 nopti , cum sa-ti cada asa un inger in fata ? o fi frumos ? lucky bastard

LOL! pai santose, o chestie d-asta e once in a lifetime, a doua oara nu mai pupi!

eu inca mai astept sa se intample :peace:

Psycho 20-05-05 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
Quote:

LOL! pai santose, o chestie d-asta e once in a lifetime, a doua oara nu mai pupi!

voi mai credetzi intr`o minune .. voi chiar credetzi in jumatatea potrivita .. si alte prostii d`astea .. eu nuh cred in asa ceva .. fara suparare ... viatza se scurge k berea pe tricou zicea cineva ... asa k nu o lasatzi sa se scurga .. si ... facetzi tot posibilu` sa muritzi cu zambetu` pe buze

Edd 20-05-05 13:44

Anonim feat. Parazitii- Extrema zilei :P \" viata se scurge ca berea pe tricou\"... sunt in mare parte de acord cu Psycho... nu exista ideal este adevarat dar exista acel cineva care sa il inlocuiasca :wink:

Edd 20-05-05 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
@ edd nu mi-a umplut mie rezervoru ... si l-a umplut lui dar ptr mine :)):)):))

la propriu sau figurat? :twisted: :twisted: :twisted: scuze dar nu m-am putut abtine sper ca asta nu inseamna ca ma bate DMx nu? :?: :cry: :cry: :cry: i have a full life to live...if my mom will let me live it ..fuckin* retarded Bi0tch :x :x

BlueEyes 20-05-05 19:38

:))
te duce capu` ah ????? nu ma mai bag in discutii atunci k va luati lumea in cap si uitati de limite si respect :)) c` ya (btw ... la propriu!)

EvLSant0S 20-05-05 19:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

voi mai credetzi intr`o minune .. voi chiar credetzi in jumatatea potrivita .. si alte prostii d`astea .. eu nuh cred in asa ceva .. fara suparare ... viatza se scurge k berea pe tricou zicea cineva ... asa k nu o lasatzi sa se scurga .. si ... facetzi tot posibilu` sa muritzi cu zambetu` pe buze

s-a intamplat ceva intre tine si .... \"jumatatea potrivita\" ? sau .. tu nu crezi in asa ceva ?

Edd 20-05-05 20:16

Re:

Quote:

:))
te duce capu` ah ????? nu ma mai bag in discutii atunci k va luati lumea in cap si uitati de limite si respect :)) c` ya (btw ... la propriu!)

wow.... deci era o gluma.. bine recunosc sunt un nesimtit :P cred ca nu mi-am dat seama dar ce vina au ceilalti ca eu sunt nesimtiT??? :shock: :shock: :shock: \"
Quote:

nu ma mai bag in discutii atunci k va luati lumea in cap si uitati de limite si respect

inca o data scuze...dar era o gluma era normal ca e la propriu :P :oops: :oops:

BlueEyes 21-05-05 12:56

allooo tu chiar ai pus boticul ???? nu m-am suparat .. am facut asa sa-ti vad reactia:)):)) in cazul in care nu observasei aveam fete zambarete :P
... si nu cred k te bate DMX n-are de ce !
(btw.. mergeam odat seara cu transporul in comun :P ... si s-au luat cativa baieti d mine .. ei cik vroiam s m agate :):):) mi-am vazut d treaba mea.. i-am zis lu adi s vina ...am coborat i-am zis lu adi care era treaba(era cu romeo-THE BIG GUY!) si la urmatoarea statie ....au coborat amadoi din mers si s-au dus l respectivii :) romeo il tinea cu o mana de umar p un individ .. si deja isi calculase traiectoria pumnului.. adi a considerat k nu e nevoie dar l-a avertizat k data viitoare s aiba grija de cine se ia ..... in consecinta... esti in siguranta ... :):) acum ... :P(stiu sa fac diferenta intre o gluma nesimtita si una ok ...
PS NU te-am facut nesimtit .... :):):) te-ai facut singur :):):) :roll:

ERY 21-05-05 13:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

Aici nu prea sunt de acord cu tine.....mai bine traiti cu zambetu pe buze decat.......si minuni se mai intampla ....asta e un lucru sigur.... :wink:

Edd 22-05-05 06:59

Re:

Quote:

allooo tu chiar ai pus boticul ???? nu m-am suparat .. am facut asa sa-ti vad reactia:)):)) in cazul in care nu observasei aveam fete zambarete :P
... si nu cred k te bate DMX n-are de ce !
(btw.. mergeam odat seara cu transporul in comun :P ... si s-au luat cativa baieti d mine .. ei cik vroiam s m agate :):):) mi-am vazut d treaba mea.. i-am zis lu adi s vina ...am coborat i-am zis lu adi care era treaba(era cu romeo-THE BIG GUY!) si la urmatoarea statie ....au coborat amadoi din mers si s-au dus l respectivii :) romeo il tinea cu o mana de umar p un individ .. si deja isi calculase traiectoria pumnului.. adi a considerat k nu e nevoie dar l-a avertizat k data viitoare s aiba grija de cine se ia ..... in consecinta... esti in siguranta ... :):) acum ... :P(stiu sa fac diferenta intre o gluma nesimtita si una ok ...
PS NU te-am facut nesimtit .... :):):) te-ai facut singur :):):) :roll:

:P 1 la mana Dmx nu are cum sa ma bata am facut 5 ani de kick boxing si stiu miscari i am judo kid :twisted: :twisted: :twisted: (glumesc :P )
2) pai jtiu ca m-am facut singur nesimtit ....(deshi pe acolo eara ceva cu limite de respect :P si de asta am luat-o ca atare....) si am facut sata ptr ca te legai de altii :shock: :shock: :shock: si nu mni se parea normal ...ce vina au ei ? :P

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning