![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
cred ca e teapa ... :) dar daca nu e ... :D primu venit primu servit :D trimiti si la baieti :D
|
da l-am oprit merea tot cu 5 kilo pe secunda , dute amu ca avea 2 giga si ceva , si sa fie numa demo ? m-as mira demo de 2 giga jumate. o sa mai vad zilele viitoare daca cresc SEEDURILE il scot
|
mie imi merge ala d la silver(scz da nush cum se scrie corect) da nu prea bine doar 24kb in loc de 45-50. Naspa k am luat doar un sfert.
|
dupa ce termini de luat ne zici si noua daca merita luat sau nu
|
hai k am gasit demo-ul :D
din nefericire este pt PlayStation 2, dar cine are consola, il poate juca (trebuie doar sa-l ardeti pe un DVD si gata :D) link: http://www.megaupload.com/?d=TN3I2TI0 |
mai cauta ca poate il gasesti si pe PC:D
|
mai cauta ca poate il gasesti si pt PC:D
|
nu avem sanse (shi bah , nu va luati dupa avatar k eu shi adi avem avatare la fel pt k regretam k a murit steve da ???)
|
regretam binenteles!!!! eu termin de luat demo-ul maine dim k merge nashpa!! va zik dak imi merge sh cum e!!!(sper sa mearga pe jaful meu d calc!!!)
|
Parerea mea ca nu trebuie sa va luati dp demo sa vedeti daca mere...de obicei la demo cere mai putin...cine vroia cont la rapidshare:intri p rapidshared.org , dai la search jos la premium account.Vezi daca mere...daca nu la comments arata de obicei si o adresa de mail...dai mail... si daca nu mere intri p prietenul tuturor si scrii:rapidshare premium account generator...Steve Irwin:Rest In Peace!!!Demo pt carbon era demult pt ps2.Am vazut film pe gamespot cu mult timp in urma...
Last edit: http://www.warez-downloads.net/downl...y-torrent.html |
acuma il "ard" p dvd...ii la 43%...sper sa o am 1 surpriza shi sa-mi plak!!!;)
PS:nuj kre zicea sa vezi dak este shi pt pc...varianta demo pt pc nu este...inceark eventual sa iei varianta ps2 shi sa o transformi cu un emulator!!!;)...succes!!!;) |
Sl1V3R, tu ai pus o adreasa de torrent dar u ai incercat sal iei??
|
|
Cum sa il iau daca sunt la bunica si am net pe dial-up...si acasa nu am bittorentul din anumite motive...ideea era ca sunt multi dintre voi care aveti net foarte bun si il luati mai repede si spuneti daca e bun sau rau ;).Si ca sa iti spun astea caut torrente,etc sa vad poate gasesc pt voi ca stiu ca asteptati jocu asta cu sufletu la gura...eu m-am mai chill si take a pill cu homm:shock:
|
ce ma enerveaza k a mers naspa azinoapte sh nam putut sa il iau tot!!! mai am 20%. dak am procesor 1.2 in loc d 2.0 dar inrest tote mis bune oare imi merge??? voi ce zicetzi???
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning