![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
ii super sa il bagi...si sa vezi k nu mai poate iesi :))...acolo ii toata distractia :D
|
am avut doua,unul l-am vandut si acum am de gand sa ma apuc de " taiat"de pe caroseria lui sa fie mai usor si sa-i pun roti de tractor diametru mic...apoi voi merge la mai mari noroaie
|
as vrea sa ma inscriu si eu in team cu tot cu masinuta mea :D ce trebuie sa fac ? :P
|
depinde in ce team vrei sa te inscrii! dak vrei in NLR citeste conditiile dp threadul NLR-team
|
4 Attachment(s)
hai ca apar si eu aici sa imi prezinta masinutza ....
Modificari: intercooler f mare, montat in fatza, de Iveco - BOV de la Bailey Motorsport - suspensie sport - pompa de benzina racing, bosch , mult mai mare - bujii iridium, 4 elctrozi, clasa de caldura R 5 - presiune in turbo marita - evacuare cap coada Borla, directa, diametrul interior 63 mm - ceasuri Auto Gauge de boost si de amestec sonda lambda - soft schimbat - cutie F28 6 trepte, cu adaptare pentru punte fatza 2WD - jante pe 17 \" - chit spoilere si praguri Riegger originale - vopsea negru perlat - discuri de frana fatza ATE -uri cu elipse -chiuloasa Coss. victimele : :P sa nu ne laudam :D -BMW M3 - PISICUTZA -BMW M5 - PENULTIMUL MODEL -ALFA 147 GTA -ALFA 156 GTA -NISSAN 3000 GT -FORD -ALTE CALIBRE TURBO -SEAT LEON FR MODIFICAT -HONDA CIVIC TYPE R -GOLF V GTI CU CHIT DE MTM -AUDI S3 -DOGE STEALTH -PORSHE BOXTER -SUBARU IMPRETZA WRX STI ETC singura problema la curse cu ea, este tractiunea fatza...masina rupe aderentza cam in toate treptele... aaaaa viteza maxima atinsa (afisata pe bord): 180mph ~ 288 km/h |
opsss sorry pt OT :( am uitat sa precizez victimele au fost doar la curse legale ... nimic din cele precizate sus nu au fost curse ilegale :D ( defapt nu e chiar OT e o complectare )
|
Chiar ma intrebam la cine a ajuns masina lui radu.Felicitari pentru achitzitie,ai o masina f tare:-)
|
Quote:
|
WILD. Lasa mai de prosti. Victime ca SUBARU IMPRETZA WRX STI. Hhahahah. Cine te crede? Poate daca Subaru merea cu spatele. :-)
|
Quote:
|
asa e....cine stie cunoaste...trebuia sa vi aseara sa vezi masina...e piesa nu alta...
|
Corect ! Dar nu numai niste date conteaza.....
|
pai nu is numai date...:)...sunt care o condus deja masina...si rupe tot...dak ai auzi ce fain suna la peste 3500...lasa k te convingi u vinerea viitoare ce poate ;)
|
OK. Nu a zis nimeni ca nu e o masina foarte buna, chiar si eu zic ca e buna.
Dar chestia ca a invins un SUBARU cu 4X4 :-) Masina lui Vajda Zsolt (Subaru) deocamdata rupe totu in Satu Mare si nu numai. Mai ales de acum incolo ptr ca a cumparat un chit de 600 CP ! Deci? |
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning