Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

RA_2fast4u 14-05-06 21:19

Re: VT Usergroup - Provocari

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D

e seara...eu abea am ajuns.... is rupt.... ori cum nu conteaza ideea e ca imi cer mi de scuze ca nu am apucat sa iti onorez battle-ul si eu zic ca cel mai corect a fi ca tu sa intri in locul meu in grup pana cand o sa puteam sa facem pe adevarate battle-ul....

Most_Wanted 14-05-06 21:40

pai si cum facem?..intru sau nuh?

eu zic ca a fost destul timp mah .....si ai acceptat ..daca nu acceptai nu era nimik ...dar a trecut timpul..
iar eu nu vreau sa intru in locul tau asa ......

pana marti seara masina sa fie gata ......hai fa si u ceva si fao ....

tziam mai dat timp!!

RA_2fast4u 14-05-06 21:58

Quote:

pai si cum facem?..intru sau nuh?

eu zic ca a fost destul timp mah .....si ai acceptat ..daca nu acceptai nu era nimik ...dar a trecut timpul..
iar eu nu vreau sa intru in locul tau asa ......

pana marti seara masina sa fie gata ......hai fa si u ceva si fao ....

tziam mai dat timp!!

nu pot...intra tu in grupt, si cand o sa am timp o sa imi acorzi si u ceva timp si vom face un battle....pt 2 saptamani nu-i stres ... ok?

Most_Wanted 14-05-06 22:01

..oke? cum intru in grup? ziii!!!! batelu va fii
dar ce sa fie sters?

tng 14-05-06 22:05

nush cum vedeti voi treaba cu intratu` in grupul Virtual Tuning .... dar nu ne jucam .. nu intra/ iese cine vrea, cum vrea. :evil: .. ca se face curent :D

ra_2fast
lucrezi daca e masina ... si cand e gata , va "luptati" pe ea

Most_Wanted 14-05-06 22:17

pai da el acuma o lucreaza mult timp la ea ...........timpul a expirat ..am avut destul imp ..eu cum am facuto ...as putea sao faca si el ..o ora pe zii daca lucra si pana acuma o facea ;) Cum ar fi corect sa procedam acum

el o sa o faca mai bine .....nu e corect asa cum zici u ca sa o lucreze si cand e gata sa o puna .....

RA_2fast4u 15-05-06 15:35

Quote:

pai da el acuma o lucreaza mult timp la ea ...........timpul a expirat ..am avut destul imp ..eu cum am facuto ...as putea sao faca si el ..o ora pe zii daca lucra si pana acuma o facea ;) Cum ar fi corect sa procedam acum

el o sa o faca mai bine .....nu e corect asa cum zici u ca sa o lucreze si cand e gata sa o puna .....

deci dude nu ma lua cu din astea! adica eu ti-am spus n-am avut timp si punct, singurul lucru care am reusit sa il fac la masina a fost sa o "cobor" sa nu crezi ca eu acuma lucrez din greu si hopa topa dupa 3 luni vin cu masina! nu mah! eu m-am oferit ca un fel de schimb pentru deranjul pe care ti l-am creat sa intri u in grup, si peste vreo 2 sapt ca pe atuncea cred ca o sa imi gasesc si eu timp, atuncea sa facem din nou un battle (pe alta masina) si cine ramane ramane si punct :/
sau daca sa ramana asa si cu promosiunea ca de indata ce voi avea timp o sa facem acel battle!
si sa ajungem odata la un comun acord ca in ultimele 2 pagini ne-am tot invartit in juru cozii pe subiectul asta

sandrin 15-05-06 16:15

parerea mea ca ar trebui moderatorii sa ia niste "masuri" ptr ca de la un timp a inceput o "avalansa" :)cu battle-urile astea si ptr loc in VT, de fiecare data cand deschid forumul vad cate un battle nou sau ptr loc in Vt. No Offence !
Numa bine ;)

soricelu 15-05-06 17:04

n-ai sa reusesti sa ii opresti.. lumea iese ... si vrea sa intre inapoi .. asa tot intr-un battle o tzinem

Ace Axel 15-05-06 17:38

repet... k am zis si mai devreme dak nu ma insel... de ce nu se fac mai multe locuri in VT?!

soricelu 15-05-06 17:44

asta e .. cei slabi raman .. si astia mai buni ne tot provocam ca prostii ...

ranek 15-05-06 19:52

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
repet... k am zis si mai devreme dak nu ma insel... de ce nu se fac mai multe locuri in VT?!

dak te uiti mai bine o sa vezi k mai putin de cei 50 chiar mai sunt activi pe forum ... Mai multe locuri ... ? dC ? ;) eu as fi vrut chiar mai putine sa mai creasca valoarea :)) :! :peace:

Ace Axel 15-05-06 20:13

pai atunci datii afara p aia kre nu sunt activi... poate isi pierd indemanarea intre timp si voi ramaneti cu locurile lor :D

soricelu 15-05-06 21:06

incep eu sa scap d noobi ? ... uite provoc unu neactiv .. si slab

provoc pe yonut21 asa cred ca ii e numele ..

Most_Wanted 15-05-06 22:03

cum ramane ra_2fast ...faci masina pana martzi seara?

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning