![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
toata baza ramane Clau' :???:
hai mai Clau' te rasplatesc eu in naturä :lol: 1 kg morcovi , 1 kg ceapä , 1 kg cartofi...doar nu te-ai gandit la prostii ? :lol: |
probabil ca nu.
dar daca zicea MDB sau alta de pe aici statea altfel situatia ;) |
S-ar putea sa fac maine rost de sv 8)
nu primit nimic... oricum daca vreti sa jucati acum ca ma bag si eu... sv public... Cs.cellnet.ro 86.106.85.243:27015 |
Hmm ...None ...ti-am zis , pana mea , eu nu pot lua decizii in locul lui Andy :) imi este prieten dar pana la urma el este Sefu ! Este decizia lui , tu trebuia sa dai pozele , pe loc + 6 poze...nu 3 !!! stii foarte bine , ca fiecare server/forum , fiecare are niste reguli ! nu putem juca asa anapoda...daca toti am face ce am vrea noi ar devenii totul un mare HAOS ...asa ca nu stiu ce sa zic...eu joc mai non-stop la mine pe srv...dar mai am momente cand mai joc si pe PGN sau altele...daca nu vrea andy sa ne deschida un server tot din partea "gemenii" o sa vorbesc cu baietii de pe PGN poate imi lasa serveru sa dam meci daca voi nu faceti rost ;) !
HF ! Later edit @ reclama : pcp.gemenii.ro !!!! |
Quote:
ca sa intre pe ala si la mine nu ?:twisted: Clau' vrei sa ne batem ? :twisted: am glumit...cānd intra andy pe mess poate il conving eu :rolleyes2 |
Quote:
Pfff pana mea ...vezi cum faci ;) mai bine cauti si dai toate pozele ...adica 6 nu 3 :) ...in fine...CAND E MECIU cu userii 4 tuning? huh ? :D nu de alta dar eu de craciun sunt plecata...tocmai undeva pe munte suuuuuus si nu cred ca o sa gasesc vre-o sala de net =)) sau imi iau calculatorul si-l conectez la vre-un copac :)) ma joc in padure cu veveritze cs :)) , ce imaginatie bogata pot sa am :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
vezi ca s-au impartit pijamalele...sau tie nu ti-au dat ? :lol: hai noapte buna si vise placute tuturor care va uitati cum las eu mesaje de nebun la ora asta :lol::lol: |
Datimi un steam id unu care joaca si pe pcp.gemenii.ro
|
Nu joaca nimeni de aici pe pcp.gemenii.ro , eu sunt singura care joaca :) , nu am steam joc de pe valve...ce probleme ai ?
|
Quote:
si am formatat pc-ul si am pierdut tot..acum am alt cs :rolleyes2 cum ramane cu banul :evil::evil: |
o man' da numa non-steam pot juca acolo :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
vezi in stanga scrie DOWNLOAD si sub el scrie CS v1.6 Full descarca-l si joaca :) are doar 300-400 MB...cs-ul meu are 3 GB :lol: |
frate numi trebe non-steam raman la steam si ma joc pe alte servere
|
Quote:
si eu daca vreau sa intru pe steam ori intru pe originalu' meu...sau pe PacSteam ::-) |
Am steam original frate:shock:
si ce coduri ma?:rolleyes2coduri pe steam wai ma codurilesunt mai ales pe non-steam :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning