![]() |
Re: AR-05-UWW
3 Attachment(s)
Quote:
arcul de pe dreapta spate...e gata...sta masina intr`o parte...sau poate e telescopul...nu stiu cand o sa il dau jos , cand ma apuc...o sa pun poze..pana atunci...numai bine ! care stie daca este bun acest carburator ? JIKOV scrie pe el , este luat de pe un wartburg:rolleyes2 asa arata cand l-am luat , acum este curat |
gata? nimic nou la masina?
|
vinzi cumva carburatorul ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
momentan strang bani sa pot schimba pragurile....si se lucreaza la un garaj...am schimbat si volanul...franele...urmeaza alta galerie...carburatorul nu se vinde... pragurile sunt cumparate de un vecin prin anii 90.....posibil sa fie de uzina...acum sunt ale mele ca el a dat dacia la remat si nu a mai avut ce face cu ele...urmeaza multe alte piese sa mai primesc.. |
Spor la lucru.
|
Quote:
|
Bafta si spor la treaba... si eu m-am apucat de Dacie, dupa mult timp... sper sa pot sa o termin!
|
Quote:
|
apai am tot citit si cand ajung la finalul threadului vad k de un timp nu a fost postat si am intrebat dak se mai face ceva, da vad k se face, bafta si rabdare sa ai!!!!
|
Spor la treaba cu dacianca:)sa vedem pragurile montate cat mai curand:-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
capota aia o am gasit`o in gradina si am dat vopseaua jos dupa ea.... si poza cu surpriza pt uww:D scuzati claritatea pozelor...is facute cu roata de rezerva:lol: ca aparatul e la reparat....juma de ora am stat si m-am holbat la spatele masinii :lol: daca v-as spune ce am dat pe ele nu m`ati crede:lol: |
de unde ai facut rost de sticla de stopuri in 2 culori?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning