![]() |
Il trezim noi dak el chiar vrea :lol:
|
Nu e asa, ca Polifem nu poate se scola :evil: a fost o gluma! :?
Dar am vorbit cu toti si am stabilit, ca nu are rost, se mergem asa de vreme! Plus mai multe persone plece la ora asta, nu numai Insomnia ... Vom fii acolo pana 13:30 100 la 100, dar am intrebat, la ce ora trebuie sa fim, ca participanti! Daca plecam la ora 9:30 din centru, cred, ca ajungem acolo la 12:30! Cred ca facem in jur de 3 ore, pentru ca vom fii multi masini si nu vom merge repede! Bafta baieti si ne vedem acolo! |
daca mergetzi linistit.. cu o viteza medie de 90 .. facetzi in jur de 3 si-un sfert - 3 ore jumate.. Dn1 il trecetzi repede.. akolo chiar sa vrei si nu potzi mere incet.. inebunesti.. mai nasol o sa fie de la pitesti la craiova.. dar si mai placut.. ;)deoarece este mai aglomerat si daca prinzi un camion.. :x
drum bun sa avetzi.. :wink: |
In reclama de la Kiss FM ziceau ca inscrierile se fac pana la ora 12...asa ca eu zic sa va grabiti sa ajungeti pana atunci daca veniti in calitate de participanti!
|
Re:
Quote:
Va Asteptam!Sa ne vedem sanatosi ! :wink: |
Re:
Quote:
|
Ok, mersi!
|
Noroc la toata lumea. As vrea sa aflu si eu cat e taxa de participare la Craiova si daca merge cineva din Bucuresti sa ma alatur si eu lor ca nu stiu drumu.
Astep raspuns :) |
frate.. citeste si tu topicurile.. s-a spus de N ori pana acu..
100 k participantzi... 50 k spectatori.. |
si noi din Bucuresti 100????? :evil:
|
Cred, ca nu - participanti din Bucuresti nu platesc taxa de participare.
|
Pai si cum noi mergem asa direct?
|
nu in nici un caz, vezi ca gasesti pe aicea prin posturi numarul lui Florica, ii dai telefon frumos si te inscrii,
sau daca vii sambata dimineatza de la 6 fara ceva te inscrii atuncea inainte sa plecam dar ce-l mai bine da-i un telefon si vb cu el exact |
Pana la urma care vor fi distantele?
O dam si pe 1000 sau numai scurt, sau pe clase, alea mai puternice peste 250cp pe 1000? Lamuriri :!: :!: :!: :!: |
Sa-mi zica si mie cineva cam ce distanta de franare avem cei care ne dam pe 1km...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning