![]() |
mda .. am ramas fara cuvinte ... adevaru e ca oricum megane 2 o fost o masina nu pot spune foarte reusita dar foarte rapida , mai ales hatchu am vazut multe dand fum la masini cu 30 cai mai tari .. vad ca in certificat scrie 1100 kg greutate proprie ... creca si asta conteaza :D
|
Re:
Quote:
eu am megane 1 :lol: :lol: :lol: |
acum ce zici? sare de 210??? :twisted:
|
nu, nu sare :twisted:
|
Re:
Quote:
:P |
Loool..megane 210..1.6..bai baieti taica-miu acu are scenic II dar inainte sa-l cumpere s-a plimbat cu toate modelele. masina aia nu prinde mai mult de 180-190 turata tare de toooot!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
p.s. : nu e cam offtopic discutia??... |
Re:
Quote:
cat despre invatul de citit, incearca sa te abtii, ia-o ca pe un sfat :wink: |
deci sigur ia megane ala 210 ... eu am 206 1.4 8v , viteza constructor 172 , viteza atinsa 190 ... am si filmare :) si ala cu 180 -190 max , du`te la culcare
|
Re:
Quote:
|
terminati.
hai bai mircea cu pozele alea ca saliveaza lumea 8) |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chiar ca....avetzi msg pt certuri... oricum,e clar ca in orice talon de masina nu e trecuta viteza reala... |
eu am atins 170 fix cu un hyundai getz cu motor de 1,1 pe benzina pe autostrada bucuresti-constanta...in talon scrie \"viteza maxima constructiva - 147km/h\" (am si o dacie cu care am mers cu 158-159 si in talon scrie 142....asa ca mi-e foarte clar cum e cu viteza asta maxima constructiva...de fapt e viteza maxima la care masina ramane stabila)
|
scuza-ma ca intreb, dar cum ai determinat viteza de 158-159 in dacie ?!? ma rog, nush daca isi are rost intrebarea... asa sunt eu mai carcotash..
Oricum, in general viteaza maxima constructiva se depaseste, dar nu cu mult! Si se depaseste fie datorita unor conditii speciale de rulare, fie datorita erorilor de kilometraj! Oricum, suntem offtopic, ca sa fiu on topic nu am zis decat ca acest matiz nu ia 190 !! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning