![]() |
Re: GTI vs. everyone
gata URS 170 cp + inca 120( ca ne-au fatat multe iepe ) CRED 1280 kg
|
razvan_gti... ai incercat si cu alt soft, nu aspad? :) poate o sa ai parte d o surpriza, eu stiu :p din cate am vazut/auzit nu sunt cine stie ce... iar cu blowoffu, nu am avut nici cea mai mica problema cu el... ma rog, e si stock cu aceeasi presiune, dar sa stii k nu pierzi nimic cu el, cum nici nu castigi... cum a zis si ZZ , problema e acel arc mai moale el d fel....iar clapeta dp evacuare face toti banii zic eu...knd imi fac imi pun si eu :D ai un filmuletz sa auzim si noi "concertul"? :D
ZZ..knd mai vii, vb si t duc si in alta parte sa vezi d piese si soft...cine stie? poa dupa nu o sa mai ai probleme cu ea ;) |
Chiar crezi ca se merita provocarea asta?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si pana la urma cate cabaline zac in burta ursului????? |
Quote:
|
deja o datsi in varza cu carne... eu zic sa faceti un topic dedicat ursilor cu grave modificari (peste 250/300 de cp) si va fi mult mai interesant dekt sa va "luati" de noi astia mici ;)
|
ha k team prins :P nenea...tia adus mosu masina aia neagra cu care mai ieseai u mai demult asa? :)
|
a cam adus-o mai raule mai :p
|
sal,unde si cand ne vdm pt un play?
|
pot sa ma bag si eu cu voi?
|
nu se mai prea baga nimeni acuma :)))) s-au linistit baietzeii ?????
|
Astra OPC
poate ne dam daca vii la Buzau. |
pare rau cu buzaul, nu am avut timp sa stau si la libere :lol:
oricum,am inteles de la ZoZ k masina ta trage rau dwe tot cum e ea acum..poate cu softul stock am fi pe akolo :p ne mai vdm noi pe la o legala ceva ;) |
speeder...te incumetzi si la un W8 4.0 4motion benzina chip 370cai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning