![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
ce dimensiuni de gume folosesti pe fata si pe state? |
Quote:
|
Quote:
stiu bine masina ta , am vrut sa o iau si eu acum ceva timp, dar nu ma incanta prea mult cum tragea atunci, nu avea frane bune si era / este f. joasa.. ceea ce nu se merita la noi... |
de tras,eu zic ca trage bine legat de garda la sol ai dreptate era ff joasa,a tb sa o mai inalt cu vreo 3 cm iar despre gume eu am toate 4 215/40/16
nu gasesc 225/40 daca ai vreo sursa unde pot gasi aceste dimensiuni te rog spune-mi si mie ca vreau sa imi iau si eu |
Quote:
eu am avut noroc ca avea un baiat in ploiesti pe o calibra si ii atingea in aripi.. si a trebuit sa le dea.... alta sursa nu stiu momentan... |
k.mc mult.
daca este sa aflu eu am sa iti spun unde am gasit. haleste ursul la anvelope pe spate mama-mama:-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hihihihi sa stie si ei cu cine au de-a-face.....aaaa scz de fapt "garda te stie :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ba terminati discutia despre asa zisele filmari...
mai bine goleste cardul de la telefon pentru ce o sa filmezi sambata la Promenda..:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca mai bine faci ce a zis "CRC-ul" sterge ca ai de filmat sambata la Promenada. p.s. abia astept sa ne rupem gumele pe acolo :!::!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning