![]() |
Re: Shadows Racing Team
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cateva poze in plus cu masinutza :D si un mic filmuletz
https://www.youtube.com/watch?v=Yutsj...eature=related |
trage nu gluma.asa fiesta mai zic si eu.
|
greu sa ajung eu la stadiul asta...o sa incerc...daca o sa mai traiesc s`o fac si pe`asta..
|
5 Attachment(s)
shadowsiii au fost azi la plimbare.....unii dintre ei:)
|
Foarte bine ies pozele...si semnatura de pe ele,da excelent!
|
rzn_vl: thx. cand ai timp mergem sa facem si la a ta ceva poze.
|
Quote:
|
rzn_vl: k.o
ma bag la un film.Vb maine. take care |
5 Attachment(s)
.......o fi tarziu ?cred ca da...sau poate,nu...tarziu,devreme,nu mai conteaza..interesant este ca ..o parte din Team`ul ShadowS,acum au ajuns acasa...de unde oare??...sa lasam pozele sa vorbeasca...
|
5 Attachment(s)
...revenim....n`am terminat...pt cine vrea ``scrumiera`` gen piston...poate comanda de la D-P.com.gr....cu aceasta ocazie..mai atasam cateva poze..asta ar fi partea cu pistoanele..:shock::shock:(Pistoane si biele FORJATEEEEEEEEE,mai nene)
|
7 Attachment(s)
.....cum o masa se serverste cu felu` 1,2 si 3...lasati`ma sa va servesc felul 3..tot in imagini...va rog...mare atentie..multi vad,putini inteleg...urmeaza sa va prezentam `asternutu` pistoanelor...scutecele ca sa zic asa ...
...O sa intrebati probabil,la ce masina se lucreaza...pt a evita intrebarile,am sa va zic...este vorba de Seat `ul Cupra..(PVH)Proprietar,Dragos.. Felicitari (DRGAGOS/PVH)si multumiri Dominiq,Florinel(BOH),Gogu(BJP) |
Tin sa va anunt ca sunt frant dupa 16 ore de munca, mai sunt vreo 20 de ore de munca si o scot pe strazi. Vreau sa le multumesc lui Emil_vis si Romica_opc pt ajutorul si sustinerea acordata.
|
whoaa...se lucreaza de zor acolo,c sa zic...felicitari diablo,milu,si romica...faceti treaba buna,am sa incerc sa tin si eu pasul in ritmul vostru....stiu ca si provenzano vine grav din urma....cu "surpriza" aia mare...:))))....alergam pe cate 3 fronturi pt realizarea unor surprize frumoase....
PS, doablo bafta in continuare,nervi de otel,si satisfactie deplina. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning