![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
1 Attachment(s)
finally here
|
Quote:
|
ba sincer sa fiu am niste mari dubii .. prima oara cand le-am comandat, astea de la un magazin de "tuning" un fel de sponsor ma rog nu conteaza, am vrut ca sa nu mai iau eu de capul meu de pe ebay sa am vreo surpriza si sa nu am ce face, sa pot sa zic ceva .. le comand, sigur smoked ? da da .. vin astea primele, sunt albe, dar vin unele smoked luni ( asta fiind vineri ) luni adica azi, sau ieri ma rog ca e 1 jumate acum noaptea, ma duc, alea smoked nu au venit, si nici nu mai vin, le-am vazut si live pentru prima oara pe astea, simple, albe, am zis din prima nu, dar cica nu mai exista pe acolo de unde le comanda ei, ( germania cica ) smoked, si ca sigur o sa fie un set in o luna/doua, si daca e sa le iau pe astea si sa pun o folie transparenta pe ele ca sa nu se zgarie, si cand vin alea pac le dau pe astea inapoi si mi le da pe alea, dar nu stiu incep iar sa am dubii, ca intr-un fel m-am complicat, ca daca nu vin d-alea smoked, etc etc diverse ganduri negre, momentan imi fac nervi singur, ca si cu alte chestii de pana acum, pana sa ma conving 100% sa fiu impacat, pe moment cand mi-a propus chestia asta am zis a pai e ok atunci, le iau pe astea atunci, dar acum .. not so sure, tuningu asta ba, e complicat nu alta
|
Quote:
|
nu e ma gata .. m-am mai gandit acum putin, oricum nu de mult ma hotarasem de faza cu smoked, stopuri smoked si cand o sa iau faruri cu lupa sa iau si semnale smoked, dar nu prea ma impacam cu gandul de folie pe geamuri, ca nu mi-a placut niciodata, si fara sa faci si geamurile smoked nu e pachet complet .. deci pana la urma o sa ramana asa, si nu mai pun nimic smoked cum era planu de la inceput, si gata ! :twisted:
|
Mie imi plac astea asa cum sunt nu ''afumate'' :lol:
|
or sa dea bine ...sunt sigur :) ..deci lasa-le pe astea :D
|
da astea cred ca raman .. m-am hotarat in mare aseara, oricum poate cand e sa vina 1 set smoked sa ma mai gandesc putin, dar pana atunci gata stresu, momentan tre sa fac rost de un pistol industrial cu aer cald sa imi pun o folie de protectie pe stopuri/faruri, stie cineva de unde pot sa imprumut unul ?
|
Frumos E46.Sa-l stapanesti sanatos.Ca o parere pe viitor, nu te tenteaza sa pui un pachet M de E46?Presupun ca o parte din problema ar fi roluirea aripilor spate chiar daca el vine si asa dar mna.Am vazut mai multe Ci-uri preparate cu pachet M si sincer este o copie fidela a M3-ului.Sa ai bafta la tuning de calitate.Mi se par foarte reusite coupeurile la E46.Sedan-urile asa si asa.
|
mersi, si pachet m o sa pun, ma tenteaza de cand am luat-o, dar mai trebuie niste chestii inainte .. mai e pana acolo, si daca ii pun pachet m nu o sa fie replica de m3, ca d-aia se si numeste pachet m pentru e46 non m, kitul de m3 e diferit, bara fata/spate/praguri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt imbracate 8)
|
Quote:
|
totu' bini ma, chill :D inca nu .. tot caut pistol industrial cu aer cald, n-am gasit sa imprumut de la nimeni pana acum, si nici de inchiriat, auzisem ca e la dedeman de la un prieten, dar am fost azi si au alte chestii inafara de ce cautam eu .. maine sa vad ca s-ar putea sa aiba cineva, daca nu .. cred ca le pun asa ca ard de nerabdare sa le vad in casa :twisted: si o sa gasesc eu unde sa le foliez, desi vroiam sa o pun eu ca am si cumparat 1 metru patrat .. deh
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning