Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Noul club auto-tuning "Wild West Winners" (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16301-noul-club-auto-tuning-wild-west-winners.html)

R3alArt3 11-03-07 23:23

Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"

Am si eu un amarat de fiat si o gramada de tupeu
Am spart si mai sparg motoare
Si as vrea sa stau langa cei mai buni DR ZOZO adica
Ma bag la liniute si la show
Ce taxa tre platita DR ZOZO si ce obligati am sa intru si eu in club?

civic_ex 12-03-07 12:26

nu cred ca e nimic infiintat inca.

DR.ZOZO 12-03-07 13:00

de unde stii tu ca nu e infiintat?
clubul exista dar nu e facut public,si deocamdata nu vreau pana nu string o trupa adevarata,care ramane langa mine si peste 10 ani,cam asta ar fi idea.
cine doreste sa se inscrie sa ma caute la garaj si v mai detaliat.

R3alArt3 12-03-07 13:17

Frate ZOZO daca ii asa io ma bag si raman
Dak trebe semnez si pe 10 ani numa sa nu patesc ceva
ca am ceva rasturnari la activ si cam sfidez legile gravitatiei si fizica
Hai ca vin si daca nu-i cu suparare si nu ii problema ff mare ca inca nu am aranjat exterioarele la masinute mai trag dupa mine si un scirocco sau daca stau sa ma gandesc 3scirocco
Unu dintre ele e la al 3lea motor
Proprietaru e mecanic si are o pasiune pt spart motoare si rupt de planetare

civic_ex 12-03-07 21:37

am zis "nu cred"
mai greseste omu! nu te oftica :) :) :) :) :)

R3alArt3 13-03-07 19:48

ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLUBUL EXISTA
OAMENI SA FIE CARE SA-L INTRETINA
ZOZO E TATAL VOSTRU IN ORADEA
ASA CA EU CU BAIETI MEI NE BAGAM
AVEM MANDRIA NOASTRA SA STAM LANGA CEI MAI BUNI DIN TARA
PANA FACETI VOI CE A FACUT ZOZO MAI E CALE LUUUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!
IN ZIUA DE AZI IDEILE COSTA!!!
ZOZO LE AERE
HAI SA LASAM CHICIURILE LAOPARTE SI SA CREEAM CEVA NOU
M-AM PLIMBAT IN OR PE LA TOTI
DA NIME NU M-A SATISFACUT CA DR.ZOZO
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

valerutzz 13-03-07 20:24

Bine maaa.. am inteles.. toti ii apreciem valoarea.. insa tonul pe care o spui e putin deranjant.. de parca inafara de Zozo, restu` is la c**u vacii..

margineanu ovidiu 13-03-07 21:37

da ma frate daca tu zici,mai ia o gura de aer intre timp sa nu te ineci,si sa te stergi la gura dupa bine!sa nu ramai maro nu de alta.....

civic_ex 13-03-07 22:49

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 796349)
CLUBUL EXISTA
PANA FACETI VOI CE A FACUT ZOZO MAI E CALE LUUUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!
ZOZO LE AERE
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

am zis ceva amuzant sau ce razi?
in fine, clubul exista, ok. doamne da sa fie tot ce sa promis pana acum.

DR.ZOZO 14-03-07 21:49

ba sa-mi bag piula daca mai inteleg pe unii.
ce am facut in viata am facuto de unul singur fara nici o colaborare sau priteni etc.si acest club il voi face singur singurel asa cum imi doresc eu,si nu mai e mult pana atunci pana va fi valid.cine a avut rabdare linga mine va avea si de acum incolo ca stiu ei de ce.

Ciky 15-03-07 09:53

eu il respect pe zoli..... munca lui ......dar hai sa lasam partea cu paternitatea la o parte,ok realart....;)

margineanu ovidiu 15-03-07 20:32

multi il respectam pe zozo si munca lui,e intr-adevar ceva deosebit ce face spor la lucru ii dorim si rezultate nu reclama gen realarte....nu cred ca are nevoie

civic_ex 15-03-07 22:55

Cam nervos zozo, sper ca nu te-ai ofticat pe noi. Si eu iti respect munca, stii foarte bine. Noi nu avem nimic cu tine, cum tu nu ai cu noi...Chiar din contra.

Era vorba despre club, eu doar am spus, si repet "nu cred ca e infiintat inca".
Acuma daca e sau nu, eu habar nu am, dar e irelevant. Toate cele bune.

SoundIdentity 17-03-07 07:43

Quote:

Originally Posted by R3alArt3 (Post 796349)
CLUBUL EXISTA
ZOZO LE AERE
E DOCTOR SI GATA
TATA VOSTRU IN ORADEA

baaaa!!!trezestete la realitateee baaa..ca vorbesti fara de tine...poate e tatal tau zozo nu a nostru mahh..daca ai 32 de ani catzi scrie la avatar inseamna ca mintea e pe la 15 maxim...ai fost la toti??da??si ce?? noi restu suntem nimeni???bah copile stai in banca ta cu retu toti de cine vorbesti si macar nu il fa de ras pe zozo cu prostiile astea...baahh cand va aud ce gura aveti uni si nici o surubelnitza nu stiti tine in mana...cacatt...zozo e bun dar nu cel mai bun...poate e mai idealist ca noi dar copiaza si nenea la greu stai relax doar voi nu stiti de unde ;) ca nu va inspirati cat noi doar vedeti unele realizari live si ejaculati...de aia esti satisfacut de Zozo :):) respektele mele pentru zozo e coool bun ok dar mai are si el si noi multe de invatat in acest domeniu care nu are sfarsit...zozo e bunn ca e cel mai indraznet printre noi si taie drege aplica modifica face bine dar tata nostru nu e ;) in tuning nu exista tata mama domn si doamna doctotr de durere de tuning etc etc doar pentru necunoscatori ca tine poate ...hai nu mai fii asa de lingau ca zozo asa si pe dincolo scoateti limba din curu lui si trezestete la realitate ca jignesti poate inconstient adica zozo tata si respu pielea pu..l..i??asa te refereari nu???pai panma sustii asta te porcai de numa

SoundIdentity 17-03-07 08:07

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 798448)
ba sa-mi bag piula daca mai inteleg pe unii.
ce am facut in viata am facuto de unul singur fara nici o colaborare sau priteni etc.si acest club il voi face singur singurel asa cum imi doresc eu,si nu mai e mult pana atunci pana va fi valid.cine a avut rabdare linga mine va avea si de acum incolo ca stiu ei de ce.

bah zozo ma si enervezi cu clubul tau ...ce cacat ai zis tu cand asa zis ai infiintat clubul tau???spalare pe gratis sau 50% reducere..bar de tuniungati...service auto si constatari gratuite...unde is alea mah?ai promis marea cu sarea si nimic concret nu a fost si nu este pana-n ziua de azi...intradevar ca m-ai ajutat un picutz recunosc dar ceea ce promisei nimic nici pana azi nu este....schuli la fel zise ca i-ai promis multe si pana la urma s-a simtit sluga ta adu un smirghel adu o surubelnita si dupa 3 saptamani fara salar el a fost dator catre tine cu 200 de mii??/laso-n cacat da ce folosesti oameni ca slugi??daca nu ai nevoie de iei nu ii folosi ca slugi ca nu mai e epoca veche.....iar daca ii ok omu platestel ca in 2007 asa merg lucrurile faci si tu dai si la altu daca te ajuta nu????wsr este un club existent cu acte cu totul in regula cont bancar jurist etc si membri competenti...clubul tau esti tu singur si catzva pustani cu gura mare .....clubul tau mai mare valoare decat o sigla nu are esti constient nu???este cat dr zozo cat next zone si restu cele apropo decat chestia asta cu doctor mai coool era next zone si scheletul ala ca te reprezenta in totalitate ca faci lucrari design de viitor si swcheletu erai tu dar cu doctoria asta nu iti prinde deloc...hai pa si comenteaza si tu o tura ca io nu am mai scris de 2 saptamani pe net si amu am recomplectat lipsa :):):)

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning