![]() |
Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"
Am si eu un amarat de fiat si o gramada de tupeu
Am spart si mai sparg motoare Si as vrea sa stau langa cei mai buni DR ZOZO adica Ma bag la liniute si la show Ce taxa tre platita DR ZOZO si ce obligati am sa intru si eu in club? |
nu cred ca e nimic infiintat inca.
|
de unde stii tu ca nu e infiintat?
clubul exista dar nu e facut public,si deocamdata nu vreau pana nu string o trupa adevarata,care ramane langa mine si peste 10 ani,cam asta ar fi idea. cine doreste sa se inscrie sa ma caute la garaj si v mai detaliat. |
Frate ZOZO daca ii asa io ma bag si raman
Dak trebe semnez si pe 10 ani numa sa nu patesc ceva ca am ceva rasturnari la activ si cam sfidez legile gravitatiei si fizica Hai ca vin si daca nu-i cu suparare si nu ii problema ff mare ca inca nu am aranjat exterioarele la masinute mai trag dupa mine si un scirocco sau daca stau sa ma gandesc 3scirocco Unu dintre ele e la al 3lea motor Proprietaru e mecanic si are o pasiune pt spart motoare si rupt de planetare |
am zis "nu cred"
mai greseste omu! nu te oftica :) :) :) :) :) |
ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLUBUL EXISTA OAMENI SA FIE CARE SA-L INTRETINA ZOZO E TATAL VOSTRU IN ORADEA ASA CA EU CU BAIETI MEI NE BAGAM AVEM MANDRIA NOASTRA SA STAM LANGA CEI MAI BUNI DIN TARA PANA FACETI VOI CE A FACUT ZOZO MAI E CALE LUUUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!! IN ZIUA DE AZI IDEILE COSTA!!! ZOZO LE AERE HAI SA LASAM CHICIURILE LAOPARTE SI SA CREEAM CEVA NOU M-AM PLIMBAT IN OR PE LA TOTI DA NIME NU M-A SATISFACUT CA DR.ZOZO E DOCTOR SI GATA TATA VOSTRU IN ORADEA |
Bine maaa.. am inteles.. toti ii apreciem valoarea.. insa tonul pe care o spui e putin deranjant.. de parca inafara de Zozo, restu` is la c**u vacii..
|
da ma frate daca tu zici,mai ia o gura de aer intre timp sa nu te ineci,si sa te stergi la gura dupa bine!sa nu ramai maro nu de alta.....
|
Quote:
am zis ceva amuzant sau ce razi? in fine, clubul exista, ok. doamne da sa fie tot ce sa promis pana acum. |
ba sa-mi bag piula daca mai inteleg pe unii.
ce am facut in viata am facuto de unul singur fara nici o colaborare sau priteni etc.si acest club il voi face singur singurel asa cum imi doresc eu,si nu mai e mult pana atunci pana va fi valid.cine a avut rabdare linga mine va avea si de acum incolo ca stiu ei de ce. |
eu il respect pe zoli..... munca lui ......dar hai sa lasam partea cu paternitatea la o parte,ok realart....;)
|
multi il respectam pe zozo si munca lui,e intr-adevar ceva deosebit ce face spor la lucru ii dorim si rezultate nu reclama gen realarte....nu cred ca are nevoie
|
Cam nervos zozo, sper ca nu te-ai ofticat pe noi. Si eu iti respect munca, stii foarte bine. Noi nu avem nimic cu tine, cum tu nu ai cu noi...Chiar din contra.
Era vorba despre club, eu doar am spus, si repet "nu cred ca e infiintat inca". Acuma daca e sau nu, eu habar nu am, dar e irelevant. Toate cele bune. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning