![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !
|
Quote:
|
Quote:
|
bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....
|
Quote:
|
hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa
|
cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)
|
Quote:
Quote:
|
asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: uite asa il vreau !!! |
Quote:
eu sunt patit :( |
wili nu il speria pe om degeaba. Eu am instalatie chinezeasca exact cum is toate de vanzare. Nu ai nici o treaba. Electric cumpara linistit orice. Eventual alege ceva de 55W si nu ai treaba. Cat despre faza lunga , daca o sa circuli mult afara din oras o sa iti dai seama ca totusi ai nevoie de ea foarte mult. Eu unul nu as renunta la ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning