Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 11-04-10 23:55

Re: Opel Calibra - Red Bitch

gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !

giny 12-04-10 01:47

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3269429)
gata m-am hotarat...dau eleronul jos si o las cat mai stock la exterior!!! asadar pe cine intereseaza un eleron Zender sa ma contacteze pe PM !!! accept variante cu diverse piese sau accesorii pentru calibra !

bv,bine ca te-ai hotarat sa dai eleronu...cauta sa-i pui unu pe luneta,o sa arate mult mai bine cu unu dela;)

electric_style 12-04-10 02:05

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3269607)
bv,bine ca te-ai hotarat sa dai eleronu...cauta sa-i pui unu pe luneta,o sa arate mult mai bine cu unu dela;)

ramane de vazut unde gasesc eleron d'ala pentru luneta...pana atunci ramane clean ca'i sta mai bine !!!

gbry_el_05-RSG 12-04-10 09:04

bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....

electric_style 12-04-10 11:07

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3269860)
bre nu treci pe la mine sa ii tragem un bad boy look? sa vezi cum iese espero lu tzh-u acum. un set de jante pe 17 nu imi gasesti si mie??? ca am vazut ca ai resurse....

vorbim la telefon...jante pe 17" iti pot gasii la preturi bune , sau variante cu ale tale + o eventuala diferenta !!!

matiu13 12-04-10 12:50

hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa

giny 12-04-10 17:51

cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)

electric_style 12-04-10 20:51

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3270654)
hai cu bad boy'u sa o vedem reeeaaa

vine si bad boy-ul , insa va fi foarte agresiv !!:twisted:
Quote:

Originally Posted by giny (Post 3271535)
cataline nu i-ar strica un "badbou":lol:vorbeste cu gabi ca a lu TZHu iesi misto (si nu iti ia multi bani...:twisted:)

nu e vorba de bani , insa ceea ce vazui eu la TZH e ca : trebuia ceva mai pronuntat (mai agresiv)...eu unul asa l-as fi facut ,dar daca lui ii place ...asa sa ramana !!!:D PS: azi dadui eleronul jos si deja e maritat...ajunge in bucuresti maine !!!

Flow_Flexatu 12-04-10 20:56

asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D

willy_d 12-04-10 21:39

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3272261)
vine si bad boy-ul , insa va fi foarte agresiv !!:twisted:

nu e vorba de bani , insa ceea ce vazui eu la TZH e ca : trebuia ceva mai pronuntat (mai agresiv)...eu unul asa l-as fi facut ,dar daca lui ii place ...asa sa ramana !!!:D PS: azi dadui eleronul jos si deja e maritat...ajunge in bucuresti maine !!!

foarte bine ca ai scapat de eleron,nu avea legatura cu masina :D :D :D

electric_style 13-04-10 00:11

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3272502)
foarte bine ca ai scapat de eleron,nu avea legatura cu masina :D :D :D

si mie imi place cum da acum fara el!!!
Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3272290)
asa,asa fa-l mai agresiv,,si eu vreau sa-l fac mai agresiv,si de data asta renunt la fibra si ma duc la cineva sa-l faca din tabla:D

pe tabla merg si eu...fibra in exces poate sarii cand dai mai tare cu capota !!!

gbry_el_05-RSG 13-04-10 08:18

Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch

poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...

electric_style 13-04-10 14:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3273454)
poate sari??? de ce nu a sarit oare si de pe capota rsg-ului??? sau la opelul meu il am de ceva timp....si nu a sarit. trebuie dat subtire stratul si nu crapa deloc.dupa tabla sare mai repede...se umfla de la apa si crapa....parerea mea...

ramane de vazut ,dar pregateste-te pentru un bad boy cat mai agresiv !!! nu ma intereseaza prea mult faza lunga ca sa-mi para rau de lumina !!! pun xenon pe lupe si n-am treaba cu faza lunga !!!

ps: uite asa il vreau !!!

willy_d 13-04-10 14:16

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3274308)
ramane de vazut ,dar pregateste-te pentru un bad boy cat mai agresiv !!! nu ma intereseaza prea mult faza lunga ca sa-mi para rau de lumina !!! pun xenon pe lupe si n-am treaba cu faza lunga !!!

ps: uite asa il vreau !!!

sa ai grija ce xenon cumperi,daca te gandesti la cele care costa 300-350 lei mai bine renunta :)
eu sunt patit :(

DaBotta 13-04-10 15:02

wili nu il speria pe om degeaba. Eu am instalatie chinezeasca exact cum is toate de vanzare. Nu ai nici o treaba. Electric cumpara linistit orice. Eventual alege ceva de 55W si nu ai treaba. Cat despre faza lunga , daca o sa circuli mult afara din oras o sa iti dai seama ca totusi ai nevoie de ea foarte mult. Eu unul nu as renunta la ea

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning