![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Quote:
mdaa... pt romana ati invatat toate comentariile ? eu nu le invat pe toate :) |
cate putin din fiecare :lol:
|
Quote:
Geox poti cumva sa faci rost si de variantele de anul trecuit de la romana , pentru olimpici ? |
nu cauta pe net "Subiecte bacalaureat 2009: Sesiune Olimpici":-)
|
Nu reusesc sa dau de subiectele la romana pentru olimpici .. sa vad daca s`a dat la fel ca la noi .Din cate stiu anul trecut a picat " Ultima noapte de dragoste , intaia noapte de razboi ."
|
asa parca
|
Imi notasem mai demult operele din ultimii 5 ani , le'am găsit şi le trec aici .
2009 - " Ultima noapte de dragoste ,intâia noapte de război " 2008 - " Basm cult - Harap Alb " 2007 - " Tradiţionalism , din ce ştiu eu , " Moromeţii " intră aici . 2006 - " Condiţia intelectualului in societate , adică Ion " 2005 - Basm cult - Harap Alb Dacă vine cineva si cu operele de s'au dat la olimpici , să facem o comparaţie ar fi perfect . |
Quote:
- inveti materie mai dificila dar mai putina, studiata recent - inveti materie mai usoara dar mai multa, studiata mai de mult Orice profesor (intreg la cap) o sa iti spuna acelasi lucru. |
Quote:
|
Pai de asta vorbeam, fiindca stiu si biologia din clasele IX si X, doar am invatat-o in anii respectivi. E suficient sa citesc o data fiecare carte si mi-o aduc aminte perfect. E mai mare ca volulm dar mai usoara, am ales anatomia si genetica fiindca sunt mai putine pagini dar sunt mai dificile. Oricum genetica trebuia invatata pentru cls XII deci mai ramanea doar XI.
Daca nu esti atent in clasa si nu inveti la timpul ei materia, normal ca in ultimul ceas ti se pare dificil dar nu e dracul chiar asa negru. |
Vand memoratoare pentru limba romana si matematica . Predare personala Tg-Jiu . 10 lei .
|
Quote:
1) Ion este intelectual ?! Ion este TARAN, in niciun caz intelectual. Stefan Gh. este intelectual de exemplu. 2) La traditionalism depinde ce a picat, prezentare generala a curentului, o poezie (In gradina Ghetsemani de VV de exemplu), etc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning