![]() |
ce caterink de topic .. atzi dat-o in mijtouri ..
one :) eu am zis ca apare rs4 in 3f3f :) :) m-a auzit regizoru ? :) :) nu imi vine sa cred :) :) so... supra is still pe primu loc :) P.S: dak apare rs4 in 3f3f , e clar ca o sa castige batalia pe topicul asta .. btw , lexus / akimoto ... am ras... cu lacrimi ,sunteti haiosi rau de tot :lol: |
merci santos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: macar cineva apreciaza comediile de buna calitate:))))..ce zici am sanse la hollywood:)))?
|
VIN DIESEL ( tdi , vr6 sau gti ) E un mucos pe langa tine frate, deci - ai mari sanse la hollywood
NA ca atzi aflat si cine-i actorul principal in 3f3f..... :lol: :lol: :lol: iubesc ironia - si simtul umorului bine dezvoltat |
in fine..nu conteaza...tu TOT la supra ta ramai...tocmai de aceea certurile astea nu-si au locul aici pt omul este subiect totdeauna...SAU in 99la suta..
|
n-ai inteles mesajul meu ....chiar te-ai atacat un piculetz.. si nu inteleg de ce ... anyway ... nu asta conteaza...
ai grija ce faci in 3f3f , vrem sa te vedem rupand masini .. nu gluma .. peace |
n-am vrut ...dar la ora asta-s cam irascibil :oops:
|
aleg RS4, am vazut cam tarziu topicul nu? :lol:
|
Aici dupa parerea mea ar trebui comparate numa performantele masiniilor, eventual aspectul asa ca .... zic ca functionalitatea , si prostii din astea nu conteaza .... deci is pe parte Suprei (ii masina mea pref. :) )
Daca chiar vreti ceva si performant, sportin da sa poti duce si televizorul cu ea sau inca 4 pers sau sa mergi la schii sau la sat atunci va recomand Impreza. E si 4x4, e si destul de spatioasa, arata si bine si si motorul e performant |
:D
deci din 18 pagini nu am inteles decat atat !
daca vreau sa car frigider sau televizor sau sa bag 5 persoane in masina atunci imi iau RS4 ! Daca vreau sa agata 5 fete si sa le pun pe eleron atunci iau Supra ! Dar mai bine nu iau nici una ca nu am service in romania dupa cum se intelege aaaaaaa era sa uit si am mai invatat ceva...........Garantia cica tine si daca nu te ducie la revizii ce chestie bestiala ! |
vai fratilor va rog nu mai aberati atata.... :) ii doar un topic simplu si am mai spuso sunt 2 masini total diferite...nu prea se pot compara..posibilitati de tuning normal ca sunt la amandoua la supra se pot face mai multe..si cine isi ia rs4 nu isi ia sa mearga la tara sau sa care frigidere ma rog :D cel putin eu nu cunosc pe nimeni...care sa faca asa ceva..
|
Re:
Quote:
cine da cateva zeci de mii de E pe un rs4 nu cara televizoare cu el,are banii sa plateasca pe altii :wink: |
:D
Pai am zis ce am inteles Ce vina am eu ca oameni vb despre tel frigidere si viseaza femei pe eleroane !
|
nu era vorba ca visam una si alta....dar akimoto a dk-o tot tinea p-a lui cu supra ca-i cea mai buna..mi-a sarit tandara:)) putea s-o spuna altfel, incat sa nu dea impreasia ca TOT ce zice EL ESTE CORECT..putea sa expuna ca pe o alegere personala..iar tre sa repet ca in astfel de topicuri parerile sunt subiective...si treba cu caratul nu vad care-i problema..intervine ceva urgent....tre sa care ceva..si nare timp sa astepte pana vine alta masina..
dar nu mai scriu nimic.... |
=))
Lexus nu te poti kk in gustul omului eu sunt topit dupa BMW cred ca daca deschidem o discutie iti fac capul patrat cu BMW de la stema pana la directie iti dau o mie si unu de motive dece e mai bun zic si eu decat Honda nu ca ar fi am dat un ex !
Fiecare isi spune pnctul de vedere si atat ! Dar cred ca sa ajuns prea departe La carat TV si fete pe eleroane ! Repet nu te poti kk in gastul omului ! |
Re:
Quote:
Probabil ca daca pleci in concediu o ei cu tine, ca doar nu ai luat-o sa o tii in fata casei, si atunci vei fi foarte multumit de capacitatea ei de incarcare. In momentul in care audi a motorizat asa tocmai versiunea avant al a4-lui, s-a gandit la acel segment de soferi cu abilitati sportive, dispusi sa plateasca banii pe ea, dar care au orizont ce merge mai departe de \"furios si iute\", si care e posibil sa fie - ce blasfemie!!! - chiar familist, si sa aiba nevoie in anumite momente si de ceva mai mult spatiu decat 2+2 locuri si portbagaj de 20 l |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning