![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
un electrician bun ceva in oras?
care are un tester cu care sa imi poata rescrie si sincroniza cheia cu modulul masini,este vorba de astra g nu merge deschiderea din buton,si decat sa schimb cel original as vrea sa salvez ceva ce am pe masina... |
Quote:
Ms de informatii raman dator...:D Ce ziceti ca sa invat mai bn sa am descurc in viraje si locuri mai strampte ii bun un audi 80 sau sa incerc sa ceva mai mic , gen golf2 sau ceva micut ?? Tata a zis ca ii mai bn cu masina mai mare ca sa nu am probleme dupaia.. |
cel mai bine e cu tiru sa te obisnuiesti, apoi poti conduce orice masina .
|
:-) ... nu sti cam cat consuma un vr6 la mers normal in oras ?? 20+ ?
|
Ce zicea cristi era: nu conteaza marimea, nici femeile nu mai cred asta :lol:
VR6 ia intre 13 si 20, depinde de multi factori, dar nu as recomanda ca masina de incepatori. La inceput chiar daca stapanesti masina, nu esti 100% ok cu reactiile celorlalti din trafic si risti sa faci accident chiar daca nu e vina ta legala. Ma repet: ia carnetul, vorbeste cu tata sa iti ia o masina normala, si mergi la carturi sa iti intre in instinct cum sa iei curbele. Pe langa citit tot ce prinzi. |
Eram doar curios cu vr6 .. eu ma gandeam la un peugeot 205 sau 106 :D ca nah is destul de ieftine si mie mie asa mila daca rup o bordura in parcare sau ceva :)) , si o dacie ar fi buna..
Cum is preturile la carturi ?? ca nam fost niciodata si ziic de alea de acolo de la metro ? |
Daca vrei kart am eu unul de vanzare.....de 3 ani e campion absolut la noi la judetene ...Are mot de 100cc in 2 timpi , 33 cp , rama tony kart , 0-100 aprox 5 sec , iar top speed undeva la 160 km/h .Rama e verificata pe laser si nu are nici o deformatie .Am 2 seturi de slikuri , absolut tot la el functional .Pretu il vorbim la telefon daca vrei ....oricum ieftin ieftin
Daca vrei masina de rally am si de aia , roll cage , scaun curse , tot tot pt vtm / rally cross ...masina excelenta pt debutanti , am luat locu 1 anu trecut cu ea la rally cross la 1.6 ....te poti da cu ea la noi la judetene sau la rally cross timis la dinias(cam 5-6 etape pe an) .E f ieftin de intretinut .Si la asta pretu e mic ....deoarece am nevoie de bani , nu mai pot sa ma dau nici unde. |
Nu sunt interesat sa cumpar :D
Doar ma informez . |
Nu mai ziceti nimica ?
|
ce-ai mai vrea sa zicem?:))
|
Quote:
ex sa imi ziceti mie,idei,adrese....:rolleyes2 |
|
Quote:
ma gandeam daca are careva dintre voi un electrician mai priceput,la care a apelat frecvent,mai exact cu tester etc.. in fine |
mergi la PitStop , la Petre, am inteles ca e meserias.
|
Un mic CWS seller
Vand CWS air control cu miros de guma turbo,exotic si nu numai! cu tot cu suport si hartie pentru a se raspandi mirosul mai repede, acopera toate mirosurile neplacute de tigari, animale, transpiratie, motorina... etc si miroase foarte mult timp , sticlute de 85 ml la 40 lei bucata Nr.Telefon :0726949573:D BUCURESTI
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning