Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/159949-cafeneaua-timisorenilor-locul-discutiilor.html)

soosy 03-12-10 23:48

Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel

un electrician bun ceva in oras?
care are un tester cu care sa imi poata rescrie si sincroniza cheia cu modulul masini,este vorba de astra g nu merge deschiderea din buton,si decat sa schimb cel original as vrea sa salvez ceva ce am pe masina...

RazvanTM 04-12-10 10:13

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3866898)
pentru campionatul national de raliu...ai nevoie de scoala de pilotaj, nu si de permis de conducere.
pentru judetene...nu stiu sa iti zic exact. Banuiesc ca e aceeasi chestie.

pentru 'nivelul de sus' (adica campionat national), nu ai nevoie neaparat de permis.
Exemplul cel mai bun e fiul lui Tempestini, care la 16ani(adica anu asta) a concurat in campiontul national, la etapa de la Arad.

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-n...359964022.html

Ms de informatii raman dator...:D

Ce ziceti ca sa invat mai bn sa am descurc in viraje si locuri mai strampte ii bun un audi 80 sau sa incerc sa ceva mai mic , gen golf2 sau ceva micut ?? Tata a zis ca ii mai bn cu masina mai mare ca sa nu am probleme dupaia..

Cristi_XP 04-12-10 10:19

cel mai bine e cu tiru sa te obisnuiesti, apoi poti conduce orice masina .

RazvanTM 04-12-10 10:38

:-) ... nu sti cam cat consuma un vr6 la mers normal in oras ?? 20+ ?

Crisskro 04-12-10 10:49

Ce zicea cristi era: nu conteaza marimea, nici femeile nu mai cred asta :lol:

VR6 ia intre 13 si 20, depinde de multi factori, dar nu as recomanda ca masina de incepatori.
La inceput chiar daca stapanesti masina, nu esti 100% ok cu reactiile celorlalti din trafic si risti sa faci accident chiar daca nu e vina ta legala.

Ma repet: ia carnetul, vorbeste cu tata sa iti ia o masina normala, si mergi la carturi sa iti intre in instinct cum sa iei curbele. Pe langa citit tot ce prinzi.

RazvanTM 04-12-10 12:16

Eram doar curios cu vr6 .. eu ma gandeam la un peugeot 205 sau 106 :D ca nah is destul de ieftine si mie mie asa mila daca rup o bordura in parcare sau ceva :)) , si o dacie ar fi buna..

Cum is preturile la carturi ?? ca nam fost niciodata si ziic de alea de acolo de la metro ?

catalanu 04-12-10 14:40

Daca vrei kart am eu unul de vanzare.....de 3 ani e campion absolut la noi la judetene ...Are mot de 100cc in 2 timpi , 33 cp , rama tony kart , 0-100 aprox 5 sec , iar top speed undeva la 160 km/h .Rama e verificata pe laser si nu are nici o deformatie .Am 2 seturi de slikuri , absolut tot la el functional .Pretu il vorbim la telefon daca vrei ....oricum ieftin ieftin

Daca vrei masina de rally am si de aia , roll cage , scaun curse , tot tot pt vtm / rally cross ...masina excelenta pt debutanti , am luat locu 1 anu trecut cu ea la rally cross la 1.6 ....te poti da cu ea la noi la judetene sau la rally cross timis la dinias(cam 5-6 etape pe an) .E f ieftin de intretinut .Si la asta pretu e mic ....deoarece am nevoie de bani , nu mai pot sa ma dau nici unde.

RazvanTM 04-12-10 15:00

Nu sunt interesat sa cumpar :D

Doar ma informez .

RazvanTM 06-12-10 14:36

Nu mai ziceti nimica ?

Cristi_XP 06-12-10 14:48

ce-ai mai vrea sa zicem?:))

soosy 06-12-10 15:23

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3868043)
un electrician bun ceva in oras?
care are un tester cu care sa imi poata rescrie si sincroniza cheia cu modulul masini,este vorba de astra g nu merge deschiderea din buton,si decat sa schimb cel original as vrea sa salvez ceva ce am pe masina...

!!?!?!?
ex sa imi ziceti mie,idei,adrese....:rolleyes2

Crisskro 06-12-10 15:32

http://lmgtfy.com/?q=electrician+auto+timisoara

soosy 06-12-10 15:45

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3875330)

de astia am vazut si eu,dar nu m-am cumetat sa merg ca cam toti si electricieni,si ia banii degeaba si pune fel si fel de probleme la tema dar atunci cu banii doar cand incolo nici nu trebuia asa facut...

ma gandeam daca are careva dintre voi un electrician mai priceput,la care a apelat frecvent,mai exact cu tester etc..

in fine

Cristi_XP 06-12-10 18:09

mergi la PitStop , la Petre, am inteles ca e meserias.

Marcus9s9s9s 06-12-10 21:17

Un mic CWS seller

Vand CWS air control cu miros de guma turbo,exotic si nu numai! cu tot cu suport si hartie pentru a se raspandi mirosul mai repede, acopera toate mirosurile neplacute de tigari, animale, transpiratie, motorina... etc si miroase foarte mult timp , sticlute de 85 ml la 40 lei bucata Nr.Telefon :0726949573:D BUCURESTI

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning