![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Quote:
de la adresa http://2010.fras.ro/viteza-in-coasta/regulamentcnvc2011 şi o adresă pe FRAS cu istorice la coasta de la Cāmpulung Muscel 2010: http://2010.fras.ro/istorice Pentru toţi īmpătimiţii, vizitaţi şi http://automobilia-romania.blogspot.com/. Acolo găşiţi istorie şi mai veche a automobilismului sportiv romānesc şi nu numai, dar şi a altor materiale referitoare la auto şi moto, din Romānia şi din lume. |
Quote:
|
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Cu viteza pe circuit s-a māntuit, nu-şi asumă nimeni riscul, la ce putere au maşinile azi. Era vorba că va fi din nou FIA GT īn jurul Parlamentului, dar parcă nu am văzut să mai fie īn Calendarul FIA publicat īn 16 martie 2011.
La unele etape de raliu ale FRAS se mai organizează cāte o SUPERSPECIALĂ de pānă la 1 km lungime cu securitate maximă, dar se dau numai cei īnscrişi la raliul respectiv. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
este excelent linkul urmator multzam fain Nea Mitica http://automobilia-romania.blogspot.com/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai fac o ultima postare pe ziua de azi ca ma duc cu nevasta la policlinica....se pare ca aici pe forumul asta sa strans o pepiniera de "fosti" auto...e foarte bine si ar fi si mai bine daca ar aparea multi mai multi si care pot da sfaturi sau schimb de impresii sau chiar indicatii de pilotaj sportiv pt ca acum am vazut pe regulament ca iti trebuie adeverintza de la o scoala de pilotaj DOAMNE AJUTANE SA IESIM DIN TAMPENIA ASTA !!! pai ba schmecherilor care ati facut regulamentul ala de cacat Ayrton Senna ca sa dau numai un nume mare nu avea nici o scoala de pilotaj ca multi altii de fapt ...hai ca ma enervez iar la vederea acestui regulament de 3 bani ...noi ii asteptam cu drag pe tinerii pasionati de auto si le urez dinainte bun venit aici....inca il astept pe ovidiu mazilu :D :D
|
Eu am vrut sa urmez calea unchiului meu in automobilism dar TOCMAI din cauza TAMPENIEI de regulament am renuntat - pe moment - la idee....Mi se pare stupid sa imi ceri sa dau peste 1000 de euro sa fac o scoala de pilotaj , pe care - in functie de scoring dom'le - o "absolvi" sau nu si dupa aceea sa ma trezesc ca , cu toata scola de pilotaj nu poti participa din "n" chichite care se gasesc instant. Frate , eu stiu un lucru : vrei sa fii pilot ? Te simti in stare sa pilotezi ? Du-te si arata ce poti cu masina ta si dupa aia stam de vorba....altfel unde si cum te poti remarca ? La liniute ? Sa fim seriosi !!! Orice tampit poate parcurge 402 m in linie dreapta cu acceleratia in blana si mainile "rigips" pe volan sa isi tina trasa.....Dar la coasta e altceva.....Mor de ciuda cand vad "pilotii" abordand viraje usoare cu treapta a 2-a si 40-50 de km pe ora cu o masina preparata pentru curse , in timp ce eu cu masina personala stock - da ! puteti spune ca ma laud singur din motiv de deces al laudatorilor mei - trec prin viraje stranse cu 60-70-80 km/h.....Si NU FRANEZ in viraj ca "pilotii" amintiti !!!
Avem oameni talentati capabili sa ne reprezinte , avem material uman de calitatea I si NU LI SE DA VOIE SA SE AFIRME PRIN REGULAMENTUL ASTA STUPID !!! Daca "sefului" de la scoala de pilotaj nu ii esti simpatic te trezesti si picat si cu banii dati , si nu pot sa nu ma intreb : O fi bine asa ? |
Quote:
In schimb asteptam publicarea Anexei K Fia , care se refera la automobilele istorice . Am aflat ca pentru o Dacia sa poata intra in automobile istorice ( asta este doar o parte ce mi s a spus pe 'soptite' ) trebuie sa fie 1300 , 4 trepte ( faruri 1300 , stopuri mici ) bordul original si tot asa .... Acum astept sa vedem Anexa K si sa vad , o fac 1300 sau nu ! :lol: Oricum ar fi , nu ma las pana nu ma dau cu Dacia la coasta ! Numai bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning