![]() |
Re: Masina suprema
Skyline merge cu 440km/h asta e noul record de strada.
|
f tare!!!!!!
|
HAI numai fiti asa nesimtiti :)) stiti cu toti foarte bine ca: BUGATTI VEYRON este absolut PERFECTA ! no comment , cei care comentati poate n-ati vazut destule filmuletze cu nr. 1 top WORLD:)
|
Quote:
|
Quote:
|
masina care m-ar duce pe mine la"orgasm"..:P............ evo IX .......o adevarata divinitate.....the best
|
esti cam slab...daca doar un evo ar fi masina ta suprema
|
M3 ALB cu LEXANI ICE pe 20'' si lambo dors...suficient momentan :-)
|
e un topic despre "masina suprema" nu masina care v-ar multumi pe voi
|
bine atunci DIABLO VT2
e printre ultimele masini pe care nu a pus stapanire tehnilogia exagerata... esti tu si masina.nu ai un calculator care sa ia decizii pt tine |
cat de bine suna in teorie, ai condus tu vreo masina foarte puternica in care esti doar tu cu masina? ca idee suna bine, daca esti sofer extraordinar este iarasi in regula dar ti-as da sa conduci chiar si un urs puternic in diferite conditii si sa vad pe urma ce parere mai ai... si pe urma sa te gandesti ca esti intr-o masina de 2-3 ori mai puternica si mai neiertatoare:)
|
Quote:
|
Quote:
iti dau si eu sa conduci 350Z sau Z4 3.0 i cu ESP si fara si o sa intelegi mai bine la ce ma refer. |
350z si z4 3.0i sa inteleg ca sunt ale tale, daca I LE DAI TU sa le conduca?
|
NU.nu sunt ale mele.
dar am avut ocazia sa le conduc si in conditii extreme nu doar linie dreapta...si spre deosebire de lumea care vb de ENZO si Veyron fara ca macar sa le fi vazut vreodata LIVE eu prefer sa compar cu ceva real ideea mea de masina suprema. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning