![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
ma lasi cu asta?
catalogari de invidiosi... care-i treaba? in romania isi iau tiganii, in germania directorii, care-i problema? si aia-s tigani? |
Da ma, hai sa ne luam toti skode 1100 ca in alea nu am vazut tigani pana acum... Bravo lor ca au stiut sa fure/sa faca bani/whatever...
Asta-i mentalitatea romanului cu merdeneaua'n buzunar. Cu gandirea asta sincer mai sus de Dacie n-o sa ai niciodata... |
Nu are rost sa iti bati capu. Daca iti place benz iti cumperi , daca iti place bmw, la fel. Pe mine sincer nu m-ar influnta chestia asta chiar deloc.
|
Astea sunt catalogari de oameni complexati , pt care strugurii sunt acri....
PS : Adi de la Valcea nu are Z06 , are Z05 editia aia limitata de 50 sau 100 de masini , la aniversarea Vette |
fie z05... tot e faina
|
Quote:
In plus nici nu e tigan omul - si pentru cei care nu stiu, tiganii isi iau cele mai tari masini de pe piata, asta pentru ca e o mandrie la ei (pe langa palat si bijuterii si mai stiu eu ce...) . In concluzie, daca un tigan cu bani are masina respectiva, inseamna ca e tare masina (omul isi permitea si altceva):-) |
Quote:
asa este...ce mor pe oamenii care spun " eu nu imi iau daia ca au toti" cum ma sa nu imi iau eu masina la care tin doar pentru ca altii si-au luat-o??? asta inseamna o lipsa acuta de personalitate... daca vrei intr-adevar sa fii special poti fi si cu o masina care e cumparata de mai toata lumea, sclipirea consta in abilitatea ta sa o faci de nerecunoscut si sa o personalizezi cat mai bine pentru tine... |
Nu era pe undeva prin regulament ceva impotriva discriminarilor etnice,rasiale,religioase ? Daca nu,ar trebui sa fie...
In legatura cu Corvette-ul respectiv,continuati discutia.Ignorati faptele reale,cum ar fi ca nu exista si nu a existat vreodata un Z05. |
Ma rog , deci , este Corvette model dinainte de Z06...penultimul , editie limitata , si nu am spus nicaieri ca Adi de la Valcea e tigan ;) dimpotriva...e cel mai scuturat dintre manelisti:)
|
hahhaha
ai crezut ca daca e C5 e Z05 nu? oricum daca nu ma insel asta a fost primul corvette cu setarile facute pe nurburgring. |
C5 da ,m-am tampit , primul si singurul din tara , editia aia limitata , au aniversat ei centenarul daca nu gresesc si au fost doar 100 de modele
|
Ba a existat. Iata ce apare la un search cu google: http://tinyurl.com/h59ag
Revenim si la subiect? |
am vazut si eu acuma, dar cam toate is de pe forumuri. un site mai oficial ceva nu am gasit. Desi se specifica ceva despre aparitia lui in jocul Forza Motorsport. In cazul acesta Adi de la Valcea are o varianta destul de exclusivista
|
m6!!! tare rau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning