![]() |
Re: Street Racing Squad
Grin......se poate sa o incepem la 9 sedinta foto....sigur vor fii si cativa care intarzie:(.....
|
a fost frumos aseara,si va multumesc ca ati venit......asteptam cu nerabdare pozele si parerile:D
|
https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=243
Grupul clubului SRS....dati add toti membrii va rog.Multumesc mult |
28 Attachment(s)
Enjoy ! :D
|
Noi cum sa nu ENJOY asa niste poze frumoase?=p~
Multumesc Claudia foarte mult......!!!!!:* |
Super marfa baieti.Imi pare chiar foarte foarte rau ca nu am putut veni :(( ,ma oftic de mor :((!!Frumos, respect tuturor membrilor S.R.S.
|
bolidul lui fenomen ( dnz-u ) tot lovit e :)))) ai grija la dube bai, ca au boala pe tine
|
baaaaa.... ce marfa e poza aia cu tanku meu knd se vad doar farurile :X:X:X multumim claudia
|
Cu plăcere :D Mă bucur că vă plac pozele , cum i-am spus şi lui Taz ...dacă erau curate maşinile şi aveam mai mult timp la dispoziţie ...ieşeau mult mai bine :D
|
claudia, da-mi te rog add idu_lui_alex
|
deci ....linii la slatina pe 18.04.10
duminica mai precis... cine vrea merge ...gasiti masina faceti cheta si va tirati la slatina... ca tot venii vb de bani... eu miam vandut niste piese de prin pc ...ca sa am bani de plecat... cine e pasionat stie ca merita si o prostie dasta ...nu de alta da va aud mereu ca nu aveti bani si va cred... dar pt asta exista sacrificii! bafta ! si ... biletu pana acolo cu trenu e 22 RON (dus) si te intorci pe jos:)) sper sa mergem cat mai multi...sa fie fortzaaaa |
NU pot sa vin ca am meci :(.sorry guys. respect SRS
|
i-auzi....bafta man:D
|
tank lasa`mi si mie id tau :D, mereu am uitat sa ti`l cer live :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning