![]() |
Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
masina poate mai mult si va demonstra asta la cursele urmatoare! ;) bafta celorlalti concurenti! |
Quote:
daca masina putea mai mult,de ce nu a scos timp mai bun? eu am felicitat oricum pt rezultat vorbesti de faptul ca i se vor mai face modificari....aaaaaaa....de aia am zis succes,nu? si am mai zis si ca sunt sigur ca si ceilalti competitori vor incerca sa tina pasul,ce e rau in asta? am zis ca vorbesc in cunostinta de cauza pt ca stiu toate gtr-urile modificate prin lume la diversi tuneri (am si eu una) si daca masina asta avea un tuning de top mergea un very low 9 si m-as bucura ca la tulcea masina voastra sa scoata 8 sec,dar stim amandoi ca asta nu e posibil,nu?:) |
in configuratia actuala masina va merge sub 9.8s! ;)
si cu asta am incheiat discutia pana dupa urmatoarea cursa la care masina va fi prezenta! pana una alta tu esti cel care vorbeste in necunostinta de cauza si fara rost.. asa ca vorba ta.. sper sa stearga cineva offtopicurile :rolleyes2 p.s. nu sunt/suntem genul de tastaturisti cu masini care merg tare pe forumuri cum sunteti obisnuiti voi astia din capitala ;) multa bafta la toata lumea! |
si aici contre gen bucuresti -timisoara , foarte tare =))
|
nu se poate zice contra cu adevarat
unii au demonstrat deja si alti incearca sa fie peste dar nau aratat inca:D |
Quote:
|
Masini modificate avem toti, unii mai mult altii mai putin .. problema e ca a unora le merg altora nu .. pana una alta GT-R`ul de la Timisoara detine recordul din Romania ceea ce merita tot respectul.
Se pare ca in ziua de azi nici un timp sub 10 sec nu inchide gura tastaturistiilor .. penibil |
p.s. nu sunt/suntem genul de tastaturisti cu masini care merg tare pe forumuri cum sunteti obisnuiti voi astia din capitala
multa bafta la toata lumea! cu asta ai stricat-o, de ce bagi tot bucurestiul in aceasi oala? |
Nu ii include pe toti, exista chiar oameni de exceptie, dar vezi de ex. pe dragracing (forumul) de unde au plecat conflictele, puerile de altfel...
|
Quote:
se pare ca timisoara a facut sah la rege, asteptam mutarea... |
Quote:
|
Quote:
sec :D |
numai BPR-u poate sa posteze genul asta !!:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning