![]() |
Re: E 30 ix
Quote:
problema e ca roate (in plan perpendicular) e usor deplasata din partea de sus spre interior....sub aripa...deci nu sta perpendicular pe sosea....e vorba cred de unghiul de cadere, care parca nu se regleaza la bmw ca bascula e fixa |
pai din moment ce ai coborat-o, i s-a modificat automat centrul de greutate si unghiul de cadere al rotilor
totusi du-te cu ea la geometrie si vezi ce zic cei de acolo |
capatul de bara...
|
pai din capetele de bara se regleaza unghiul de fuga (deschiderea rotii).. nu cred ca asta determina uzura pe interior a cauciucului..
cum a zis si zorin, problema e de la unghiul de cadere care nu se poate regla la e30 :( totusi mergi si fa geometria.. si vezi poate ai pivotii dusi.. |
posibil ca masina sa fi fost lovita in partea aia..vezi poate gasesti o alta bascula..
asa e a mea.. a fost lovita in stanga fata (nu rau) dar suficient cat sa apara o diferenta de 2-3 grade fata de dreapta la unghiul de cadere. nu se simte in mers nimic, nu uzeaza cauciucul ala diferit, dar pe calculatorul celor de la geometrie asa le arata.. |
eu stiam ca la Mercedes e190 se regleaza din capatul de bara unghiu de cadere, si am crezi ca merge si la e30.
|
tu ai impresia prost
ideea e sa mergi cu ea la autosoft de preferat si sa verifici unghiul de fuga in primul rand, ma indoiesc ca iti sta tie roata asa de inclinata pe fata incat sa-ti toceasca cauciucul pe interior dupa ce ai lluat groapa aia ai fost cu ea la ungiuri? pe aceeasi parte pe care ai lovit-o iti toceste cauciucul? |
Quote:
|
Quote:
Dar e vorba de unghiul de cadere.....probabil ca e din caroserie (poate a fost lovita) - nu-mi dau seama...asa la prima vedere linia caroseriei si oalele amortizoarelor par OK ! |
tu ai lovit o roata
|
Quote:
|
ops :D
verifica distanta pe ambele parti dintre cauciuc si amortizor, poate ai o jamba stramba, oricum se observa la ochi in caz ca e fugita oala |
Quote:
|
jamba, nu janta :P
|
Quote:
Sorry ! Ce e jamba ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning