Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

D_M_X 19-01-05 20:01

Ptr Tra ....Stii u sigur ca motoru meu nu este si el modificat sau trebuie sa urlu in gura mare ca si el e saracu putzin urcat in cai? Si mai uitate si la interior ....si poate cum a zis ursu..las-o asa...pace :ciggy:

Psycho 20-01-05 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
welcome back Psycho :lol: :lol: :lol:
cam mult ai lipsit

weppaaa saliu ceres ... ce`aci :P ... mah iar va certatzi .. ce pielea mea ... gata atata cu tuning`u ... :) k vine iarna o sa fie gheatza si o sa alunecatzi cu jantele intr`o bordura sa le footetzi .. si cu .... spoilerele si barile o sa datzi in gheatza .. sau o sa intre vre`un dobitoc .. asa k chill down

BIZ 23-01-05 21:55

RESPECT PENTRU: CERES, SAD SI CT-77-PIAoameni adevarati cu care potzi sa faci treaba... Cinste lor, cinste CAMPIONILOR!!![/b]

CT-87-ADY 23-01-05 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
RESPECT PENTRU: CERES, SAD SI CT-77-PIAoameni adevarati cu care potzi sa faci treaba... Cinste lor, cinste CAMPIONILOR!!![/b]

De acord cu tine... Sa`l mai trecem si pe Tibi(pew), k m`a dus aksa! :)
Sa`i spunetzi k ii multumesc inca o data!

P.S: cand e urmatoarea intalnire? :wink:

madfish 24-01-05 15:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

De acord cu tine... Sa`l mai trecem si pe Tibi(pew), k m`a dus aksa! :)
Sa`i spunetzi k ii multumesc inca o data!

P.S: cand e urmatoarea intalnire? :wink:

nu credetzi ca exageratzi putzin. Gata, multzumirile au fost facute in alt topic. :roll:

needBrain 24-01-05 20:12

eh,lasa-i mah

BIZ 24-01-05 21:30

madfish, e vreo prb daca mi`am exprimat parerea ? ... hai sa nu ne legam de toate frecusurile astea ca nu are rost.

madfish 24-01-05 21:33

Re:

Quote:

madfish, e vreo prb daca mi`am exprimat parerea ? ... hai sa nu ne legam de toate frecusurile astea ca nu are rost.

exista un topic unde puteai sa ii multzumesti si lui Dumnezeu daca vroiai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

needBrain 24-01-05 21:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BIZ 24-01-05 21:40

mdea ...... n-am kef sa imi maresc nr-u de posturi facand remarci din astea aiurea .... ai noapte buna ;)

Psycho 24-01-05 23:40

hai mah nici o barfa nimik .... ati vazut ultimu` supercar ? cu hummer si cu ferrari nush ce m``tii amsii .. prea beton .. da la consum zic n\\c .. de ce oare ?? :) consuma prea putin ?>?? mi se pare mie sau a mai aparut un hummer in cta .. unu negru cu numere de leasing ???

needBrain 25-01-05 21:39

l-am vazut pe petrica cu ferrariu,pacat de motor ca-i distrus,ca-i frumoasa masina

CeReS 25-01-05 23:39

e distrus?
de unde sti?

Psycho 26-01-05 11:37

pai n`ai auzit cum face motoru :) k in reclama aia de la radio ... motoru meu scoate nishte sunete ciudate ... pac pac pac ... ce sa fie .... pai nu stiu suna si tuh la dacia asistentza :)

CT-87-ADY 26-01-05 12:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
e distrus?
de unde sti?

pai... ai uitat knd te`ai dat pe tomis cu el si l`ai facut? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning